yammatovo 2

Radio Yammat na spektakularan način proslavio ljubav

Ima li ljubavi u Zagrebu i Hrvatskoj? Yammatovo 2 fueled by Cockta, pod motom LJUBAV, na spektakularan način pokazalo je i dokazalo je da ima. Više od 25.000 unique gledatelja i posjetitelja pratilo je Yammatovo 2 fueled by cockta kroz prijenos internetskim platformama te uživo u prepunoj Laubi.

Drugu godinu zaredom, radio Yammat FM, organizirao je, po mnogima, najbolji party u Zagrebu, tulum za koji se tražila pozivnica više. Jedinstven glazbeni doživljaj na ovim prostorima zagrebačkoj publici priredila je britanska grupa ABC u posebnom Yammatovo izdanju – uz pratnju simfonijskog "Zagreb Stars Orchestra" pod ravnanjem oskarovke Anne Dudley. Set listu predvodili su hitovi poput 'Look Of Love', 'Kiss Me Goodbye' i 'All Of My Heart', da bi se cijela priča Leksikona Ljubavi zaokružila izvedbom neponovljive 'Poison Arrow'.

Veliki interes publike i vjernih slušatelja Yammat FM-a, uvelike je prerastao okvire i kapacitete Laube, stoga se, odlukom organizatora ovaj spektakl mogao pratiti diljem online svijeta – po prvi puta HDTV slikom kao i zvukom kroz eter Yammat FM radija na 102,5 MHz. Brojka od preko 25.000 unique gledatelja dodatno potvrđuje nezampaćen interes za ovim oblikom sadržaja.

Cijelu ljubavnu priču, otvorio je legendarni Yammatov DJ i voditelj Siniša Švec, a za rasplesani podij do jutra bio je zaslužan SMS Deutsch.

"Čak ni u Londonu nikada nismo doživjeli ovakvu energiju i atmosferu, hvala Vam na tome dragi ljudi" - izjavio je Martin Fry, pjevač i frontman grupe ABC.

"Sretni smo jer Yammatovo postaje medijski simbol i putokaz za novu, uzbudljiviju i primamljiviju budućnost. Veličanstvena atmosfera i fenomenalna energija koju ste doživjeli skupa sa nama samo je potvrda da Yammat FM uspješno gradi vlastito mjesto na medijskom nebu Hrvatske, ali i šire” komentirao je Alen Balen, vlasnik Yammat FM-a nakon Yammatova 2.

Tihomir Bronić i Alen Balen, vlasnik radija Yammat FM

Među mnogobrojnim poznatim licima u prvim redovima mnogi nisu skrivali oduševljenje. U publici se tako moglo vidjeti mnogo rasplesanh i nasmješenih poznatih lica. Tko se sve zabavljao u Laubi pogledajte u galeriji!

Linker
09. kolovoz 2022 23:12