DOBRODOŠLA

Prvi hrvatski nastup slavne glazbenice: Avril Lavigne u pulskoj Areni uoči svog 40. rođendana

Kanadska glazbenica Avril Lavigne zakazala je koncert za 17. lipnja, a ulaznice se mogu nabaviti u prodaji od 1. prosinca u 10 sati.

Tri mjeseca uoči svog 40. rođendana kanadska glazbenica Avril Lavigne, kraljica pop-punk žanra koja se otpočetka fenomenalne karijere smatra jednim od najutjecajnijih ženskih glasova generacije, prvi put stiže u Hrvatsku. Avril Lavigne nastupit će 17. lipnja 2024. u pulskoj Areni, a ulaznice se u sustavu Eventima u prodaji mogu nabaviti od petka 1. prosinca u 10 sati ujutro. Razvrstane su u četiri cjenovne kategorije od 65, 77, 88 i 150 eura.

Beskompromisna glazbenica u proteklih četvrt stoljeća ispisala je povijest zabavne glazbe, a svoj je imidž na početku karijere izgradila na slici "anti-Britney Spears".

"Meni nikada nitko neće govoriti što ću, kada i kako raditi", izjavila je Avril Lavigne tada, a svojim je riječima ostala dosljedna do danas.

image

Avril Lavigne, Kesha i Sia na reviji Christiana Siriana na Njujorškom tjednu mode u rujnu

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

U Hrvatsku dolazi u sklopu turneje na kojoj promovira album "Love Sux", s kojim se vratila svojim punk korijenima s početka karijere. Prvi ugovor za debitantski album "Let Go" s diskografskom kućom potpisala je još kao 16-godišnjakinja, a prodan je 16 milijuna primjeraka čime se Lavigne definitivno upisala u povijest.

Osim toga, talentirana glazbenica drži Guinnessov svjetski rekord kao “najmlađa solo izvođačica na vrhu britanske ljestvice”, a spot za njezin hit "Girlfriend" postao je prvi glazbeni video koji je više od sto milijuna puta pregledan na YouTubeu.

Linker
14. travanj 2024 16:47