U KAZALIŠTU VIDRA

Premijera predstave ‘Čudo‘ oduševila poznate, među njima i Doris Pinčić s novim partnerom

Glavna zvijezda predstave Ecija Ojdanić zbog promocije predstave najavila je nedavno kandidaturu za predsjednicu Republike Hrvatske, a svečanu premijeru nisu propustili Lejla i Tarik Filipović, Doris Pinčić s partnerom, Ida Prester, Mia Kovačić i mnogi drugi.

U subotu je u zagrebačkom kazalištu Vidra održana svečana premijera predstave Čudo, u produkciji kazališta Moruzgva. Naime, ova predstava je proteklih dana privukla interes javnosti neobičnom najavom – glavna protagonistica Ecija Ojdanić radi promocije predstave najavila je kandidaturu za predsjednicu Republike Hrvatske.

image

Premijera predstave ‘Čudo‘

BOJAN ZIBAR
image

Premijera predstave ‘Čudo‘

BOJAN ZIBAR

Naime, baš o tome se radi u novoj predstavi kazališta Moruzgva, predstavi Čudo, autora i redatelja Ivana Lea Leme. Uz Eciju u predstavi i to više uloga, glumi Matija Šakoronja. ‘Predsjednica‘ te njezin budući ‘Predstojnik ureda’ su u 30 ovoljetnih izvedbi ‘Čudo‘ oduševili i zabavili brojnu publiku. Lik Vlayne, čistačica, zdravorazumska heroina i “žena iz naroda” postaje predsjednica Republike Hrvatske na izborima 2025. godine.

image

Ivan Leo Lemo, Ecija Ojdanić i Matija Šakoranja

Sinoćnju zagrebačku premijeru nisu propustili: Lejla i Tarik Filipović, Doris Pinčić, Ida Prester, Mia Kovačić, Nera Stipičević, Tara Thaller, Petra Kraljev i mnogi drugi.

Žanrovski je predstava komedija, prošarana je songovima Zvonimira Duspera Dusa, a sudeći po reakcijama publike i kritike na prva dva nastavka ovog kazališnog serijala, ne sumnjamo da će i Čudo imati svoj čudesni život koji će publiku nasmijati, inspirirati i otvoriti joj neka zanimljiva pitanja i spoznaje.

image

Tara Thaller i Faris Pinjo

BOJAN ZIBAR
image

Nera Stipičević

BOJAN ZIBAR
image

Ida Prester

BOJAN ZIBAR
image

Davor Guberović i Doris Pinčić

BOJAN ZIBAR

Kako u politici sačuvati moralne vrijednosti? Kako biti vođa, a ostati u službi onih koje vodiš? Može li se neokaljan proći kroz taj labirint interesa, antagonizama i podmetanja, a sve to u svakim danom sve težim globalnim društveno političkim okolnostima? Je li jedino čime se svjetski vladari trebaju trenutno baviti, zapravo, očuvanje života na planetu Zemlji i poticanje održivog razvoja u ekološki nikad alarmantnijem trenutku?

image

Petra Kraljev

BOJAN ZIBAR
image

Mia Kovačić

BOJAN ZIBAR

Odgovore na ta, a i mnoga druga srodna pitanja, publika će kroz niz duhovitih situacija pronaći u novoj produkciji kazališta Moruzgva. Kostimografkinja je Mirjana Zagorec, scenograf je Kristijan Popović. Izaberite Čudo jer je to je jedina politička predstava zbog koje nećete zažaliti što ste ‘izašli na izbore’.

image

Premijera predstave ‘Čudo‘

BOJAN ZIBAR
image

Premijera predstave ‘Čudo‘

BOJAN ZIBAR

‘Čudo‘ za sada možete pogledati u:

Zagreb (kazalište Vidra): 26. studenog

Zagreb (GD Histrion): 14. studenog

Malinska (Hotel Malin): 18. studenog

Ivanić Grad: 21. studenog

Split: 28. studenog

Novigrad: 07. prosinca

Mostar: 15. prosinca

Linker
15. travanj 2024 04:06