Dario Dunaj
Brend younghearts.co

Predstavljena nova online modna shopping destinacija u Zagrebu

Zagreb se još jednom pokazao kao uzbudljivo modno središte! Naime, sinoć je u centru grada predstavljena nova modna online shopping destinacija.

U prostoru već poznate trgovine #Petrinjska7 održano je predstavljanje hrvatskog brenda younghearts.co te otvorenje ekskluzivnog istoimenog webshopa. Brend younghearts.co, iza kojeg stoje brat i sestra Ali Mirza i Amila Mulabegović, predstavlja okosnicu autentičnog hrvatskog dizajna. Oni na inovativan način nastavljaju obiteljsku tradiciju u modnoj industriji koju su započeli njihovi roditelji. Inspirirane Zagrebom i njegovom urbanom i ležernom modom, kolekcije ovog brenda su osmišljene tako da odgovaraju izlascima u svim prilikama.

Goran Perešin
Amila i Ali Mirza Mulabegović

Misao vodilja ovog mladenačkog street style brenda je "Everywear fashion" što se odnosi na sposobnost ovih dizajnerskih komada da se prilagode svim prigodama i godišnjim dobima. Zato se ne proizvode sezonski modeli već komadi koji su nosivi tijekom cijele godine u svim veličinama od S do XXL. Pri izradi odjeće koriste se najkvalitetniji materijali, a iznimna pažnja polaže se na zaštitu okoliša koristeći eko i prirodne materijale koji su istovremeno lagani za održavanje i dugotrajni.

Dario Dunaj

Dario Dunaj

Tim brenda najponosniji je na činjenicu da se cjelokupna proizvodnja odvija u Hrvatskoj. Smatraju da je to najbolji način da u najkraćem mogućem roku reagiraju na najnovije trendove, istovremeno stvarajući odjevne komade koji zadovoljavaju potrebe njihovih kupaca i na taj način pridonose oživljavanju proizvodnje u hrvatskoj tekstilnoj industriji.

Dario Dunaj

Dario Dunaj

Predstavljanju su prisustvovale brojne osobe iz hrvatskog javnog života, poput voditeljica Mije Kovačić i Ane Radišić, mlade poduzetnice Sarah Josipović i brojni drugi uzvanici. Svoj originalni komad hrvatskog dizajna možete pronaći u zagrebačkom dućanu #Petrinjska7 na istoimenoj adresi ili putem webshopa.

Goran Perešin
Mia Kovačić

Goran Perešin
Ana Radišić

Goran Perešin

Goran Perešin

Linker
16. travanj 2024 05:36