pogledajte video

Poznati su se prisjetili omiljenih suradnji: ‘Ako nisi u Gloriji, kao da te nema‘

Danijela Martinović, Ida Prester, Ana Begić Tahiri, Tončica Čeljuska i mnogi drugi otkrili su nam koje su im Glorijine priče ostale u posebnom sjećanju.

Već gotovo tri desetljeća redakcija Glorije blisko surađuje s brojnim poznatim osobama iz javnog života. Mnogi od njih nisu propustili predstavljanje redizajniranog izdanja Glorije u zagrebačkom klubu Peti Kupe, a prije nego što su se rasplesali uz hitove Matije Cveka, zamolili smo ih da se prisjete svojih omiljenih suradnji s Glorijom.

"Mama je bila jako ponosna kad me vidjela u Gloriji. Onda je vidjela da sam uspjela, jer dok nisi u Gloriji, kao da te nema", rekla nam je kroz smijeh pjevačica Ida Prester, a s njom se složila i pjevačica Danijela Martinović, zvijezda naslovnice redizajniranog izdanja Glorije. Kaže nam kako je u počecima karijere maštala o svojoj prvoj naslovnici Glorije. "Tek tada ću znati da sam uspjela, mislila sam si", prisjetila se Danijela.

Domaće zvijezde s Glorijom su dijelile svoje životne priče, anegdote i putovanja te otvarali vrata svojih domova. Poznati zagrebački liječnik Nikola Milojević kao jednu od omiljenih suradnji izdvaja razgovor s Dijanom Čuljak na temu emocija, dok se modna dizajnerica Matija Vuica s veseljem prisjetila putovanja u Egipat koje je podijelila s Glorijinim čitateljima.

Linker
17. travanj 2024 14:16