dođite i vi

Poznate dame uživale su u ugođaju zelenog Maksimira povodom najzdravijeg vikenda u godini

Treću godinu zaredom omiljeni zagrebački park Maksimir pretvara se u oazu brige o sebi zahvaljujući Festivalu zdravlja.

U zagrebačkom parku Maksimir otvoren je Festival zdravlja koji nisu mogla propustiti ni poznata lica iz hrvatskog javnog života. Festival je otvoren panelom "Ljepota u službi zdravlja" na kojem se razgovaralo o razbijanju mitova o estetskoj kirurgiji, te kako se tijekom globalnog lockdowna sve više ljudi okrenulo kućnim beauty tretmanima.

Cijeli panel moderirala je Nevena Rendeli, ujedno i direktorica festivala, te je ugostila svoje brojne prijateljice, kolegice i suradnice - Bojanu Gregorić Vejzović, Anu Begić Tahiri, Mirnu Medaković Stepinac, Anitu Matić Delić, Anu Maras Harmander, Jelenu Pajić, Pamelu Smoljanić i druge.

Program Festivala zdravlja nastavlja se već danas od 10 sati, a proći će se kroz teme ženskog zdravlja, važnosti pravilnog disanja te utjecaju sunca na našu kožu.

Uz to, održat će se brojne besplatne radionice poput nordijskog hodanja, bebonošenja i mala škola uspješnog dojenja. Besplatne konzultacije s liječnicima i nutricionistima omogućene su za sve posjetitelje.

Nedjeljni program započet će psihofizičkim treningom s vijačom, a u 10.00 sati počinje iznimno zanimljiv panel Život počinje u četrdesetoj. Razgovarat će se i o zdravlju srca, ali i o zaštiti mentalnog zdravlja kod djece i mladih.

Linker
18. travanj 2024 05:55