Tina Walme

 PROMO
Uvijek u trendu

Plesačica Tina Walme odlično ukomponirala maslinasti blejzer

Bogatu novu kolekciju luksuznog nakita, ali i novootvorenu poslovnicu zlatarne Dodić došli su pogledati i brojni poznati koji su godinama vjerni tom brendu.

Bogatu novu kolekciju luksuznog nakita, ali i novootvorenu poslovnicu zlatarne Dodić došli su pogledati i brojni poznati koji su godinama vjerni tom brendu.

U Zagrebu je otvorena još jedna poslovnica Zlatarne Dodić. Novootvorena poslovnica nalazi se u City Centeru one East i prostire se na 140 m2, a svi elementi interijera su u skladu i harmoniji kako bi odabir nakita kupcima bio što ugodniji. Nova poslovnica osvanula je u pastelno-zemljanim tonovima i mramornim teksturama, u kojem je velika pažnja posvećena detaljima kako bi još više do izražaja došla nova kolekcija nakita. Otvorenje nove poslovnice, ali i novu kolekciju nakita nisu propustila ni neka poznata lica koja iznimno cijene i nose nakit s potpisom brenda Dodić među kojima su i Anđela Rončević i Matej Zlopaša, Matea Ibanez, Tatjana Drmač... Pažnju okupljenih plijenila je i Tina Walme koja je na otvorenje stigla u ležernom, a ujedno i izazovnom izdanju. Zanosna plesačica pokazala je savršeno utrenirane noge u crnoj minici koju je iskombinirala s crnim kožnim čizmama, bijelom bluzom i maslinastim oversized blejzerom.

image

Uvijek sređena Valentina Walme

image

Nova kolekcija nakita Zlatarne Dodić

Osim bogate kolekcije standardnog nakita od zlata i dragog kamenja za sve prigode, u novoj poslovnici može se pronaći i nakit od dijamanata. "Unificiran redizajn svih prodajnih mjesta u Hrvatskoj velika je vizualna prekretnica za našu kuću”, rekao je Franjo Dodić. “Estetika novog doba za Zlatarnu Dodić mnogo je više od zlatarne – to je kultno odredište s izvrsnom ponudom nakita od zlata i dragulja kao i vrhunskim gostoprimstvom cijelog tima. Time smo postavili novu ljestvicu za luksuznu maloprodajnu mrežu u Hrvatskoj", dodao je Franjo.

image

Luksuzni interijer nove poslovnice

image

Franjo i Filip Dodić

Zlatarna Dodić ima sedam prodajnih mjesta, četiri su u Zagrebu – u Dubravi, Ilici i City Centeru One, dva u Splitu - u City Centeru One i Mall of Split, a sedmo prodajno mjesto nalazi se u Plitvice Mallu, maloprodajnom parku koji je u vlasništvu obitelji Dodić, otvorenom u prosincu 2021. godine.

image

Anđela Rončević i Matej Zlopaša

image

Nova poslovnica u City Centeru One East

Linker
28. travanj 2024 00:35