o netočnim napisima

Petar Grašo: ‘Nikada nikoga ne bih upotrijebio za svoju samopromociju, a najmanje njega‘

Glazbenik se povodom nadolazećeg koncerta u Beogradu oglasio o nedavnim šuškanjima da će repertoar posvetiti Oliveru Dragojeviću te poručio da su njegove izjave krivo protumačene.

Glazbenik Petar Grašo nastupit će 11. studenog u u beogradskoj Štark areni u sklopu velike turneje tijekom koje je nastupio u svim velikim arenama diljem regije. Iako se nakon jednog intervjua šuškalo da će Grašo svoj repertorar posvetiti opusu Olivera Dragojevića, Grašin tim dao je priopćenje u kojem navodi da je glazbenikova izjava pogrešno protumačena.

"Prilikom jednog od brojnih intervjua, na novinarsko pitanje ‘što očekivati od koncerta?’, Petar je odgovorio: ‘Izuzetno sam sretan što imam priliku nastupiti u rasprodanim arenama i trudim se na svakom koncertu dati sve od sebe, od najviše razine produkcije, do glazbenika i repertoara. Moji koncerti vremeplov su pjesama s kojima smo publika i ja zajedno odrastali. Tijekom dvosatnog showa, sjetim se kroz neke pjesme meni dragih ljudi, poput Doris, Olivera, Arsena, koji su bili uz mene na mom glazbenom putu. Radujem se što će i beogradska publika imati prilike dijeliti sa mnom ljubav i energiju, koju sam dijelio s publikom diljem regije.

image

Petar Grašo

DARKO TOMAS

Stoga su navodi kako Petar Grašo potpuno posvećuje repertoar koncerta Oliverovim pjesmama pogrešno protumačeni, jer dobro je poznato koliko Petrova publika voli upravo njegove hitove. Najbolje to pokazuju i prepune arene s aktualne turneje", poručili su iz Grašinog komunikacijskog tima.

O temi se oglasio i sam Petar Grašo: "Kao što je i gđa.Vesna Dragojević rekla da sam dio njihove obitelji, tako sam se i ja uvijek osjećao i nikada nikoga ne bih upotrijebio za vlastitu samopromociju, jer mi nije potrebno, a najmanje Olivera kojeg toliko volim. Na pitanje da li ću se i dalje kroz neke pjesme na svojim koncertima sjecati Olivera - hoću - jer to radim već 20 godina, i radit ću zauvijek!".

Linker
20. travanj 2024 14:03