EVO TKO JE SVE DOŠAO

Otvorenje poliklinike u Zagrebu okupilo je brojne poznate, od sportaša do pjevačica

Na svečanom domjenku povodom otvorenja novog prostora Poliklinke Rotim družili su se Bianca Matković, Tony Cetinski, Sandi Cenov, Ćiro Blažević, Zlatko Dalić i mnogi drugi.

Zagrebačka poliklinika Rotim u srijedu je proslavila otvorenje svog novog prostora, a među uzvanicima na svečanom domjenku su se našla i brojna poznata lica iz različitih područja javnog života.

image

Željko Rotim, Cecilija i Krešimir Rotim

ZELJKO PUHOVSKI CROPIX

U druženju je uživala nekadašnja ministrica Bianca Matković, koju već duže vrijeme nismo vidjeli u javnosti, a društvo joj je pravio suprug Vladimir. Bila je tu i Gordana Buljan Flander, psihologinja i bivša ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece i mladih, koja je privukla pozornost mnogih svojom živopisnom modnom kombinacijom.

image

Gordana Buljan Flander

ZELJKO PUHOVSKI CROPIX
image

Josip Jurčević, Krešimir Rotim, Toni Cetinski

ZELJKO PUHOVSKI CROPIX

Otvorenje nisu propustili ni pjevači Tony Cetinski i Sandi Cenov. U dobrom raspoloženju pozirali su s dr. Krešimirom Rotimom te glumcem i trenerom Marijem Valentićem.

Sestre Marija Husar Mlinac i Ivana Husar Rimac zajedno su stigle na domjenak u usklađenim jesenskim romantičnim haljinama s uzorkom.

image

Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac

ZELJKO PUHOVSKI CROPIX
image

Miroslav Ćiro Blažević, Krešimir Rotim, Zlatko Dalić

ZELJKO PUHOVSKI CROPIX

Dr. Krešimir Rotim i njegov tim ponosni su što novi prostor Poliklinike Rotim od sada posjeduje i najsuvremeniji uređaj za pregled magnetskom rezonancom, Siemens magnet FreeMax s BioMatrix tehnologijom. Naime, ovaj uređaj s umjetnom inteligencijom pacijentima donosi brojne pogodnosti - trudnicama i osobama s povećanom tjelesnom težinom omogućava iznimno kvalitetan pregled, a osobama preboljelima od COVID-a i onima s promjenama na plućima pruža priliku za snimanje pluća.

image

Krešimir Rotim sa svojim timom

ZELJKO PUHOVSKI CROPIX
Linker
05. ožujak 2024 17:57