Promo
ideja za izlazak

Ono što nam treba za kraj tjedna: Ljetne subote u Zagrebu provodimo 'luftajući se'

Ljetni mjeseci Zagrepčanima nude pregršt zabavnih sadržaja, a jedan od njih nalazi se i na Maksimiru. Subotu navečer možete provesti na različite načine, a jedan od njih uključuje i opuštanje uz filmske klasike i dobru glazbu u zelenilu jednog od najpoznatijih zagrebačkih parkova.

Započelo je još jedno Luftanje - filmski i glazbeni program pod zvjezdanim nebom koji je započeo 20. srpnja i traje tri ljetna mjeseca koja su pred nama. Na proplanku parka Maksimir, na Vidikovcu možete ga posjetiti svaku subotu od 19 sati. Nastupi raznih izvođača i projekcije filmskih klasika dio su programa.

Ovogodišnji program započet je s dva kultna filma, a narednih subota u planu su Bruce Lee, Hod po rubu uz band Johnny Cash tribute from Zagreb, Woodstock, Zdrpi i briši, Briljantin, nezaobilazni Elvis i Viva Las Vegas uz nastup dobro znanih Swingersa. Ljeto i Luftanje zatvara se dokumentarcem o Amy Winehouse, simbolično na dan njezinog rođenja, uz nastup Nine Saffron & Back is Black Banda.

27. srpnja koji je pred nama na programu je mjuzikl Kosa, jedan od najpoznatijih naslova o hipijevskoj kulturi i filozofiji. Od 19 sati, prije projekcije filmova, posjetitelje će zabaviti svojim nastupom bend Yellow Submarine.

Promo

Promo

Promo

Linker
15. travanj 2024 10:51