OSVOJILA SVE

Ona je prvi hrvatski "Superstar": Pogledajte sve nastupe Hane Ivković, "brušenog dragulja" iz Sinja

U finalu je s tri mušketira bila ona - Hana Ivković, 17-godišnja Sinjanka koja je naposljetku osvojila publiku te pobijedila u prvom hrvatskom izdanju showa "Superstar". Prisjetili smo se njezinih nastupa.

Titulu prvog hrvatskog "Superstara" osvojila je Hana Ivković, 17-godišnja pjevačica iz Sinja koja je uz titulu osvojila i 50 tisuća eura nagrade.

"Još ne vjerujem da se ovo dogodilo", kratko je izjavila pjevačica koja je u finale ušla s trojicom pjevača - Dinom Miklaužićem, Petrom Šegedinom te Tonijem Peruškom. Naposljetku se Hana za titulu u superfinalu borila s Dinom, koji je slovio za favorita prvog hrvatskog izdanja "Superstara", ali publika je ipak izabrala nju, najmlađu natjecateljicu showa.

U posljednoj emisiji Hana je žiri i publiku najprije dirnula izvedbom kultnog singla "When You Believe" Mariah Carey i Whitney Houston, a izvedbom je rasplakala članicu žirija, Niku Turković.

"Što ti nama radiš? Kompletno si me kupila. Izgledaš prekrasno, pjevaš prekrasno i hvala ti što si tu", zaključila je Nika, dok je Tonči Huljić dodao kako je nevjerojatno "sabrana i stamena", baš poput neke "stare duše".

Za drugu pjesmu u finalu Hana je odabrala klasik "Što te nema", Jadranke Stojaković.

"Zaustavila si sve i iz tišine napravila simfoniju. Rijetka osobina izvođača, kao kad imaš koncert pa idu pjesme i onda preokreneš u jednom trenu. Ti si na pravom mjestu, ti si ‘Superstar‘, hvala ti Hana što svi vi, ti s ovom trojicom momaka, što ste nam pokazali zašto je najljepše raditi ovo što radimo i zašto je glazba najljepše što nam je dato na ovom svijetu", poručila je Severina, dok je Nika dodala kako joj je njezina izvedba omiljeni trenutak u ovom showu, a Filip joj poručio kako je njezina izvedba bila vrhunac ove večeri.

Nakon dvije izvedbe četvero finalista, u superfinale "Superstara" ušli su Hana i Dino! U borbu za pobjedu Hana je otišla s pjesmom ‘I‘ll Never Love Again" Lady Gage.

"Hvala Gospi Sinjskoj, mami i tati, hvala prijateljicama koje su te dovele ovdje. Dobili smo jednu zvijezdu sjajnu. Ti si nevjerojatna, ne znam jesam li ikad čula nekog s toliko godina da tako pjeva, nemam riječi stvarno", poručila je Hani Severina, dok je Tonči emotivno dodao: "Gledajući filmić otpočetka, u ovih šest mjeseci si sazrela i kao osoba, jednostavno si kompletno napredovala. Ozbiljno ti kažem, ispred tebe je karijera, ja tu karijeru vidim. Ti si jedan od onih koji me zadržavaju na zemlji da se bavim pjesmom u Hrvatskoj". "Najskuplji si dragulj - i to ne nebrušeni, nego baš brušeni. Ti si primjer da najtiši ljudi budu najglasniji. Moja vrata su ti uvijek otvorena", zaključio je Filip.

Prisjetili smo se i ostalih nastupa 17-godišnjakinje iz Sinja koja je postala prvi hrvatski "Superstar".

Linker
25. travanj 2024 09:39