promo
SLUŽBENI AFTER PARTY

Omiljeni Bieberov DJ Tay James na službenom after partyju koncerta godine

Dok se vojska obožavatelja Justina Biebera priprema za dolazak u Zagreb i na prste broji dane do koncerta godine, stiže još jedna dobra vijest! Nakon velikog spektakla u do posljednjeg mjesta ispunjenoj Areni, višesatno uživanje u najvećim hitovima nastavit će se na službenom after partyju koncerta u zagrebačkom klubu The Best.

Justinov omiljeni DJ Tay James dolazi u Hrvatsku gdje će 9. studenog nastupiti u sklopu programa RNB Confusion te će publici dodatno obilježiti dan za pamćenje. Za pultom će mu se pridružiti i rezidenti ovog popularnog klupskog programa, DJ Em Bee i DJ Sheko, a kako bi večer učinili uistinu posebnom, organizatori su spremili još jedno veliko iznenađenje.

Tay James službeni je DJ popularnog kanadskog pjevača Justina Biebera i turneje PURPOSE u sklopu koje će se održati i zagrebački koncert. Ovaj talentirani DJ glazbom se počeo baviti u dobi od 16 godina, a ubrzo nakon diplome počeo je nastupati samostalno i osvajati plesne podije najpoznatijih klubova što mu je osiguralo mjesto u Justinovom timu. Tay ovu mega zvijezdu prati na svim koncertima od samih početaka, a njihove zajedničke dogodovštine, na radost brojnih obožavatelja, redovito objavljuje na društvenim mrežama.

promo

Osim stadionskih i festivalskih pozornica koje dijeli s Bieberom, Tay redovito nastupa u klubovima diljem svijeta, a rezident je u Playhouseu (Los Angeles), FLUXX-u (San Diego), Muziku (Toronto) i Priveu (Atlanta). Nastupao je i za brojne celebritije kao što su Russell Simmons, Chris Brown, Fabolous, Bow Wow i Beats by Dre, a priliku da ga poslušaju imat će i posjetitelji najpoznatijeg hrvatskog klupskog programa.

promo
DJ Sheko

Ulaznice za RNB Confusion i službeni after party koncerta Justina Biebera s početkom u 23 sata mogu se kupiti u Basta Gourmet Baru (Varšavska 5) i na www.entrio.hr po cijeni od 50 kuna u pretprodaji, odnosno 75 kuna na dan koncerta. Posebna cijena od 50 kuna očekuje sve one koji će svoju ulaznicu kupiti na dan koncerta na blagajni kluba The Best te prilikom kupnje pokazati svoju ulaznicu za koncert Justina Biebera. Broj ulaznica za najluđi party u gradu je ograničen, a prodaja počinje u subotu 29. listopada od 14 sati.

promo
DJ Em Bee

Linker
05. listopad 2022 04:13