Obožavatelji strepe!

Obitelj Kardashian blistala je na premijeri nove, sasvim drugačije serije

Stiže novi reality show jednog od najpoznatijih klanova na svijetu, a čini se kako će ovaj projekt konačno prikazati stvarnu sliku njihovih života.

Nakon čak 20 sezona reality showa Keeping Up With the Kardashians, koji se godinama prikazivao putem E! televizijskog kanala, jedna od najpoznatijih obitelji na svijetu sada ima novu seriju, The Kardashians, koja će se prikazivati putem streaming platforme Hulu. Nova serija zapravo je nastavak posljednje sezone prethodne, ali u nešto drugačijem ruhu.

Da je klan Jenner-Kardashian pripremio još jedan uzbudljivi projekt, može se pretpostaviti već nakon premijere koja se održala u studiju Goya u Hollywoodu.

"Ova serija nas po prvi puta prikazuje individualno, za razliku od prethodne koja nas je prikazivala kao obitelj, tako da će nas gledatelji sada dobiti uvid u naše odvojene svakodnevice, a onda i one zajedničke", otkrila je Kim Kardashian za People.

image

Baš kao što je bilo za očekivati, Kim je oduševila u kreaciji od lateksa u srebrnoj boji.

HULU VIA IMAGE PRESS AGENCY/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Baš kao što je bilo za očekivati, Kim je oduševila u kreaciji od lateksa u srebrnoj boji, a na premijeru je stigla u društvu svoga partnera, Petea Davidsona koji se ipak nije pojavio na crvenom tepihu. Elegantna je haljina naglašavala njezinu gracioznu figuru, a Kim je ovu kombinaciju upotpunila upečatljivim nakitom u istoj boji i visokim repom.

Čitajte i: Sinčić Kylie Jenner već živi luksuzno, samo plišanim medo stoji više od 60 tisuća kuna

image

Na premijeri su zablistale i ostale članice obitelji.

IMAGE PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Iako se o Kiminu outfitu najviše pričalo, na premijeri su zablistale i ostale članice obitelji, osim Kendall Jenner koja se zbog bolesti nije pojavila na premijeri očekivane serije. Kris je, tako, blistala u ružičastoj kreaciji s cipelama i torbicom u istoj boji, a Khloe u zlatnoj haljini od satena koja je naglasila njezinu fit figuru.

Ipak, čini se kako je ova premijera samo najavila glamur kakav ćemo moći vidjeti u seriji koja počinje s prikazivanjem 14. travnja.

Linker
19. travanj 2024 22:53