Nipplepeople
 Promo
Konačno koncert!

Nipplepeople i Ida Prester udružili snage: Jedan od rijetkih nastupa u metropoli zakazan je u MSU

Electro pop dvojac Nipplepeople dolaze u petak 11. rujna u open air prostor garaže MSU-a u Novom Zagrebu, a kao posebna gošća pridružit će im se Ida Prester.

U limitiranom kapacitetu od svega 700 ulaznica, pridržavajući se svih epidemiološkim pravila, Nipplepeople će pod vedrim nebom Zagrebu predstaviti pjesme iz cijelog kataloga na velikom plesnom tulumu koji će označiti kraj jednog čudnog i dugog ljeta.

Svoj posljednji zagrebački nastup bend je imao doslovce posljenjeg vikenda prije početka zatvaranja zbog pandemije, kada su napunili Tvornicu kulture, a sve nesporedno nakon objave sjajnog singla "Tajna“. Njega će, zajedno sa svim najbitnijim radovima kao što su "Sutra“, "Frka“, "Tebi“, "Balkan Express“, "Ne volim te“ i "Nikada“ po prvi puta donijeti u MSU.

Povratak najvećoj ljubavi

Promo
Ida Prester

Nakon 15 godina rada u raznim glazbenim projektima, Ida Prester je krajem prošle godine krenula svojim putem. Electro-pop i indie-dance su njezina najveća ljubav i tom zvuku je posvećena u svom solo projektu, dosad predstavljenom s tri singla "Minuta“, "Sansa“ i "Dodir“, dok se premijera četvrtog, "Kvar“, očekuje se upravo na nastupu s Nipplepeople.

Ulaznice za koncert u garaži MSU iznose 80 kn u pretprodaji, odnosno 100 kn na dan koncerta i u prodaji su od 31. srpnja. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Garica CBD shop (Primorska 1), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

Pročitajte i:

Ljetna, glazbena poslastica: Zajednički koncert Meritas i Jelene Radan na Tvrđavi sv. Mihovila

Covid safe zona zabave: Nema predaje na Martinskoj! I ovo ljeto se pleše, ali uz prilagođene uvjete

Ljeto u Zagrebu bit će zabavnije uz kazalište: Teatar EXIT donosi čak 23 zanimljive predstave

Linker
23. studeni 2023 11:56