poklon za Valentinovo

Nina Badrić oduševila koncertom u Lisinskom: U prvim redovima uživala su poznata lica

Na glazbenom repertoaru jedne od naših najpopularnijih pjevačica bile su brojne ljubavne pjesme poput ‘Čarobno jutro‘, ‘Dani i godine‘ i najnoviji singl - ‘Pamtim‘.

Dan zaljubljenih protekao je u glazbenom tonu. Naime, Nina Badrić održala je koncert u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Glazbenica čija karijera traje već 30 godina publiku je zabavljala svojim najljepšim ljubavnim pjesmama, a u prvim redovima bili su njezine kolege i kolegice.

Glazbenica Vanna uživala je u Nininom nastupu sa suprugom Andrijom, glazbenik Alan Hržica sa svojom suprugom Ricardom, Marija Husar Rimac sa suprugom Vjekoslavom Rimcem i njezina sestra Ivana Husar.

Čitajte i: Nina je opet pjevačica godine, a za svaki uspjeh zahvaljuje njima: ‘Žene su moja najveća inspiracija‘

Na repertoaru bile su pjesme "Čarobno jutro", "Dani i godine", "Dodiri od stakla", "Dat će nam Bog", "Rekao si","Za dobre i loše dane", "Čežnja" pa i najnoviji singl "Pamtim".

Nina je kao prava glazbena zvijezda osvojila i modnim izričajem. Glamurozan look postigla je svjetlucavom haljinom s dodatkom perja i elegantnim sandalama sa sjajnim kamenčićima.

Linker
17. travanj 2024 03:19