Izgleda sjajno

Nicole Kidman na premijeri nove serije zablistala u haljini koja je otkrila njezinu fit figuru

Na prednjem dijelu haljine, koji zapravo čine dvije široke trake, jedini je ukras veliki crni cvijet, a glumica, koja je u lipnju napunila 56 godina, look je podigla prozirnim dugačkim rukavicama i otvorenim štiklama.

U smjeloj crnoj večernjoj haljini bez rukava i s velikim otvorom preko trbuha ušetala je holivudska diva Nicole Kidman na premijeru nove serije „Specijalne operacije: Lavica” održane sinoć u londonskoj Galeriji Tate. Holivudska zvijezda, koja je u toj špijunskoj seriji i izvršna producentica i glumica, pokazala je zategnute trbušne mišiće, a bilo je posve jasno i da ne nosi grudnjak. Na prednjem dijelu haljine, koju zapravo čine dvije široke trake, jedini je ukras veliki crni cvijet, a glumica, koja je u lipnju napunila 56 godina, look je podigla prozirnim dugačkim rukavicama i otvorenim štiklama, objavio je Daily Mail.

image
STUART HARDY/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA STUART HARDY/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Nicole Kidman u zanimljivoj haljini

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Glavne zvijezde serije: Nicole Kidman i Zoe Saldaña

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Priča „Lavice” inspirirana je stvarnim američkim vojnim programom. Glavna je glumica u seriji 45-godišnja Zoe Saldaña, ona tumači ulogu Joe, šefice programa Lioness koja mora pripremiti tajne operativce za opasnost koja je pred njima. Nicole Kidman glumi Kaitlyn Meade, CIA-inu višu nadzornicu koja čarobira između zahtjeva koji se stavljaju pred visokopozicioniranu ženu, braka sa ženom koji je u krizi i izazova s kojima se susreće u poslu. Ona u tim pozove mladu pripadnicu marinaca (Laysla De Oliveira) čiji bi zadatak trebalo biti uvlačenje u terorističku organizaciju.

U seriji ćemo gledati i Morgana Freemana kao državnog tajnika SAD, a Michael Kelly glumi zamjenika direktora CIA-e. Prve dvije epizode objavit će Paramount+ u nedjelju, 23. srpnja, nakon čega će tjedno objavljivati po jednu epizodu. Finale serije planirano je za nedjelju, 3. rujna.

Linker
19. travanj 2024 16:28