Kakav spektakl

Najbolji rođendanski tulum: Petar Grašo uspio nadmašiti samog sebe, na koncert mu došli i brojni poznati prijatelji

Na koncertu su i ove večeri plesali i brojni poznati: Maksim Mrvica, Dino i Viktorija Rađa, Monika i Fran Olujić, Iva Todorić, Mirna Maras Batinić, Marijana Batinić, Domenica Žuvela i mnogi drugi.

Drugu večer za redom, najpopularniji glazbenik u regiji Petar Grašo, priredio je spektakl u prepunoj Areni Zagreb! Iako se smatralo da je teško bilo nadmašiti prvu večer euforije, publika druge večeri nadmašila je sva očekivanja.

image

Petar Grašo proslavio je 46. rođendan.

DINO NINKOVIC
image

Petar Grašo i Tonči Huljić

MARIO POJE

"Apsolutno sam očaran i ovom večeri, jer kad sam pomislio da smo jučer dosegli vrhunac euforije, publika večeras me demantirala! Toliko dobre energije, toliko glasova koji su sve pjevali sa mnom u glas, toliko ruku u zraku.. Jasno je bilo vidljivo koliko je publika poželjela ovakvih događaja, mojih pjesama, a i ja sam jedva čekao da podijelim sve pjesme ponovno s publikom, mogu se samo ponoviti - ogromna sreća!", sabrao je Grašo dojmove druge večeri.

image

Viktorija i Dino Rađa i Marijana Batinić

MARIO POJE

Dvosatni spektakl s najimpresivnijom produkcijom i scenom ikad viđenoj u domaćoj produkciji, u dva su dana očarali su više od 25 tisuća ljudi. Volim i postojim, Ako te pitaju, ’92, Uvik Isti, Ko nam brani..nizali su se hitovi koje je publika u glas pjevala s omiljenim glazbenikom i priredila nevjerojatnu atmosferu. Dvije godine bez velikih koncerata za publiku je jasno bilo - predugo.

Čitajte i: Brojni poznati uživali uz Grašu: Voditeljice, voditelji i kolege pjevali u glas s 15.000 obožavatelja

image

Domenica i Iva Todorić

MARIO POJE

"Ponosan sam i nevjerojatno zahvalan publici koja je čekala toliko, ljudima koji su kupovali karte dok su mjere bile na snazi, i nisu zapravo znali kad će se koncert uopće održati, zato sam izuzetno ponosan i zahvalan što imam takvu publiku", rekao je Petar.

Na koncertu su i ove večeri plesali i brojni poznati: Maksim Mrvica, Dino i Viktorija Rađa, Monika i Fran Olujić, Iva Todorić, Mirna Maras Batinić, Marijana Batinić, Domenica Žuvela i mnogi drugi..

image

Maksim Mrvica, Mojmira Pastorčić i Antonio Ševerdija

MARIO POJE
image

Andrea Andrassy i Domenica Žuvela

MARIO POJE

Najveći događaj od početka pandemije

Ujedno ovo je prvi najveći glazbeni događaj od početka pandemije. Nakon više od dvije godine glazbene tišine u Areni Zagreb, Grašo je pred dvije rasprodane arene otvorio novo poglavlje u povijesti sektora kreativne industrije. Nakon koncerta zadovoljstvo nije skrivao ni Katijan Knok, direktor narodnog koji, uz Heart Experience, potpisuje ovaj golemi projekt.

Čitajte i: Rođendanski vikend splitskog glazbenika: Petar Grašo oduševio publiku u prepunoj Areni

image

Monika i Fran Olujić

MARIO POJE

"Jasno da sam zadovoljan. Podigli smo ljestvicu vrlo visoko što se tiče domaće produkcije. I nakon prvog koncerta i sad nakon drugoga užitak je slušati komentare posjetitelja, jer to nisu samo veliki koncerti nego posebni audio-vizualni doživljaji. Nisam vidio u publici nijedno lice bez osmijeha i već jako dugo nisam prisustvovao takvoj eksploziji pozitivnih emocija. To je velika stvar za sve nas, za Grašu, za narodni, i moram priznati da je ovaj dvodnevni glazbeni događaj, najveći od početka pandemije, jedan od onih projekata u kojima je posebna čast sudjelovati", kazao je Katijan Knok.

image

Mirna Maras Batinić

MARIO POJE

Drugim koncertom, Grašo je ujedno sa svojom publikom proslavio i svoj rođendan, i na najljepši način najavio sljedeću stanicu - Spaladium Arenu u Splitu sljedeći tjedan!

image

Nataša Janjić i Nenad Medančić

MARIO POJE
Linker
28. studeni 2022 14:53