Odlična izvedba!

Na premijeri dirljive predstave zablistale poznate fashionistice i nenadmašiva Bojana Gregorić

Osobe iz javnog života jedva su dočekale pogledati novi projekt kazališta Gavella, a priliku su iskoristile i za druženje s kolegama.

U produkciji Gradskog dramskog kazališta Gavella premijerno je prikazana predstava Naš razred, i to u prostoru Centra za kulturu Trešnjevka, a na premijeri su se pojavile brojne glumačke i televizijske zvijezde. Iako se, zbog posljedica potresa, predstave još uvijek ne održavaju u kazalištu Gavella, čini se kako su brojni uzvanici jedva dočekali podržati predstavu jednoga od omiljenih zagrebačkih kazališta.

Predstava Naš razred izlaže priču o skupini školaraca iz malog poljskog mjesta, a riječ je o katolicima Poljacima i Židovima koji se nalaze pred njemačkom okupacijom. Djeca se suočavaju s raspadanjem snova i postaju međusobni neprijatelji, a priča je utemeljena na istinitom događaju. Režiju i scenografiju potpisuje Jasmin Novljaković, a u predstavi igraju Ivana Roščić, Antonija Stanišić Šperanda, Natalija Đorđević, Ivan Grčić, Hrvoje Klobučar, Janko Rakoš, Filip Križan, Ivica Pucar i Enes Vejzović.

Glumica Bojana Gregorić-Vejzović došla je na premijeru kako bi podržala kolege i supruga Enesa Vejzovića, a uživala je u društvu kolegice Ivane Bolanče. Prijateljice su bile oduševljene najnovijom predstavom svoga matičnog kazališta, a pojavile su se u elegantnim izdanjima. Bojana je, tako, blistala u bluzi sa životinjskim uzorkom i elegantnim crnim hlačama na crtu, a Ivana se pojavila u crnome odijelu.

image

Bojana je blistala u bluzi sa životinjskim uzorkom i elegantnim crnim hlačama na crtu, a Ivana se pojavila u crnome odijelu.

RANKO SUVAR/CROPIX

Ana Herceg također je zablistala u bluzi s printom i modernim trapericama te pokazala kako je modno nepogrešiva.

image

Ana Herceg još je jednom pokazala kako je modno nepogrešiva.

RANKO SUVAR/CROPIX

Kolege su podržale i glumice Ana Maras-Harmander, Iva Mihalić, Lana Barić i Ana-Marija Percaić. I dok su Ana i Iva plijenile poglede outfitima u boji, Lana Barić i Ana-Marija Percaić zablistale su u nešto jednostavnijim kombinacijama.

image

Prijateljice su se nakon predstave uspjele i podružiti.

RANKO SUVAR/CROPIX

Čitajte i: Glumica Ivana Roščić: ‘Pričamo o umjetnoj inteligenciji i metaverseu, a brat brata ubija‘

Glumica Mada Peršić također je podržala kolege iz matičnoga kazališta, a veselo je pozirala u društvu kazališnog redatelja Dražena Ferenčine. Bivša natjecateljica televizijskoga showa Top model oduševila je casual outfitom u bojama. Naime, Mada je za ovu prigodu odjenula traperice, majicu s printom, ružičasti sako i zanimljivu maramu te pokazala kako joj ništa ne može pokvariti modno raspoloženje.

image

Glumica Mada Peršić također je podržala kolege iz matičnoga kazališta.

RANKO SUVAR/CROPIX

Među poznatim licima našlo se i ono televizijske voditeljice Marijane Batinić koja rado odlazi u kazalište, a predstava Naš razred posebno ju je oduševila. Voditeljica se na premijeri pojavila u elegantnom outfitu. Naime, smeđu kožnu suknju povezala je s crnom bluzom, torbicom i modernim čizmama na petu, a kombinaciju su mnogi pohvalili.

image

Voditeljica se na premijeri pojavila u elegantnom outfitu.

RANKO SUVAR/CROPIX
Linker
23. travanj 2024 12:12