Estetika i dizajn

Na ekskluzivnoj zagrebačkoj lokaciji: Velikim partyjem otvoren je showroom Trike

Marija Gale i Anja Filipec kroz više od deset godina izgradile su prepoznatljivo ime koje se veže uz estetiku, dobar dizajn i uređenje interijera.

U poslovnom i izložbenom prostoru u zagrebačkom Parku Kneževa na adresi Kneza Borne 24-1 smjestila se Trika, jedna od vodećih tvrtki za opremanje interijera mnogih hotela, poslovnih i privatnih prostora diljem Hrvatske. Na novoj adresi nalaze se odnedavno, a povodom otvorenja Trika je pripremila dobru zabavu koja je privukla brojne domaće dizajnere, arhitekte, hotelijere i mnoge poznate ljubitelje estetike.

Među okupljenima bili su i Zoran Šprajc, Ida Prester, Nikolina Rastović, Tarik i Lejla Filipović, Fabijan Pavao Medvešek, Mirjana Mikulec, Paula Sikirić, Pamela Badžek, Nana Nadarević, Iva Mihalić, Darija Lorenci, Jelena Miholjević, Barbara Nola, Boris Banović...

image

Marija Gale, Zoran Šprajc i Anja Filipec

PRESS
image

Marija Gale i Ida Prester

PRESS
image

Marija Gale, Martina Vrdoljak Ranilović i Anja Filipec

PRESS
image

Vedrana Čarapović Propadalo, Marija Gale i Una Zima

PRESS

Trika je zastupnik proizvođača namještaja i opreme iz dizajnerski vodećih zemalja Europe, čija su imena sinonim za kvalitetu, udobnost i dizajn. Među omiljenim brandovima čiji se komadi mogu vidjeti i isprobati u Trikinom showroomu su Flexform, Gubi, &Tradition, Tacchini, Muuto, Pianca, a pomno odabrani Trika portfolio uključuje namještaj i opremu za različite vrste prostora svih cjenovnih razreda.

image
PRESS
image
PRESS

Budući da im klijenti dolaze iz različitih segmenata kao što su turizam, poslovni prostori te privatni stanovi i kuće, Trikin tim od deset ljudi predstavlja pouzdan oslonac pri izboru opreme različitih namjena. Dizajn novog Trika showrooma povjeren je arhitektici Lidiji Sjauš koja je različite pokazane proizvode vješto povezala u zanimljivu i vrlo skladnu cjelinu.

image

Nikolina Pišek

PRESS
image

Paula Sikirić

PRESS
image

Srđan Sandić, Anja Filipec i Vlatka Kolarović

PRESS
image

Anđela Ramljak

PRESS
image
PRESS
image
PRESS
Linker
23. travanj 2024 18:08