PROFIMEDIA/GLORIA.HR
NOĆ ZA PAMĆENJE

Na dodjeli Brit Awardsa slavio Harry Styles, a Sam Smith prošetao u kreaciji na napuhavanje

Styles je osvojio sve četiri nagrade za koje je bio nominiran, a na pozornici je održao emotivni govor.

Styles je osvojio sve četiri nagrade za koje je bio nominiran, a na pozornici je održao emotivni govor.

Nakon uspjeha na ovogodišnjim Grammyjima, britanski glazbenik Harry Styles postao je apsolutni pobjednik dodjele Brit Awardsa ove subote. Styles je osvojio sve četiri nagrade za koje je nominiran, uključujući nagrade za izvođača godine i album godine.

image

Harry je postigao veliki uspjeh i na Grammyjima

JUSTIN GOFF/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Nagradu za međunarodnog izvođača godine osvojila je pop diva Beyonce, a pobijedila je i u kategoriji za najbolju međunarodnu pjesmu godine s hitom "Break My Soul". Pjevačica nije prisustvovala dodjeli te se obratila publici putem video-poruke, dok je Styles na pozornici održao emotivan govor, u kojemu se posebno zahvalio bivšim kolegama iz boy benda One Direction.

image

Posebno je zahvalio kolegama iz benda One Direction

DOUG PETERS/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Na crvenom tepihu u centru pažnje ponovno se našao nebinarni glazbenik Sam Smith, nominiran u kategoriji najboljeg britanskog singla s pjesmom "Unholy". Nakon negativnih reakcija koje je dobio na svoj izbor kostima u novom spotu "I‘m Not Here to Make Friends", Smith se odlučio na još jedan odvažni styling - crni kombinezon od lateksa na napuhavanje u kombinaciji s čizmama s vrtoglavom petom.

image

Kreacija koju je nosio Smith reakcija je na komentare "hejtera"

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Kombinezon od lateksa potpisuje dizajner Harri

AA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Modni dizajner Harri koji potpisuje Samovu kreaciju rekao je za WWD da su nedavni komentari puni mržnje na društvenim mrežama protiv Smitha i njegovog tijela igrali veliku ulogu u odabiru odjeće za Brit Awards.

"Ovo je moj pogled na slavljenje njegove prirodne figure i ljepote. Želio sam stvoriti sliku Sama kakvu ljudi još nikada nisu vidjeli", objasnio je dizajner.

Linker
28. travanj 2024 05:33