Promo
After work druženje

Modni dvojac ELFS okupio brojne poznate na druženju povodom večere Le Dîner en Blanc

ELFS-i su jučer priredili after work druženje pod nazivom "Shopping sa šampanjcem" povodom zagrebačkog izdanja večere Le Diner en Blanc.

Kako se odjenuti isključivo u bijelo, a da to bude kreativno i maštovito iz prve su ruke došla saznati mnoga poznata lica hrvatske društvene scene, među kojima su i Olja Vori, Renata Sopek, Ana Maras Harmander, Ivana Mišerić, Borna Kotromanić, Snježana Mehun, Ecija Ivušić, Ivana Delač Đolo, Mirjana Mikulec koje su u društvu dizajnera Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića birale najbolje bijele odjevne predmete te ispijale šampanjac Piper Heidsieck, službeni šampanjac dodjele nagrade Oscar te filmskog festivala u Cannesu.

Promo

Već je svima poznato kako na ovoj večeri svi gosti moraju biti odjeveni u bijelo, a kako se istaknuti svojom kombinacijom te pritom biti elegantni u samo jednoj boji savjetovali su popularni ELFSI koji jedva čekaju zagrebački Le Diner en Blanc.

Promo
Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica

"Izuzetno se veselimo iskustvu večere u bijelom i drago nam je da je jedno ovakvo svjetsko posh i elegantno lifestyle događanje stiglo i u Zagreb. Le Diner en Blanc odlična je prilika za odjenuti se u maštovitu modnu kombinaciju i večerati sa stilom u društvu prijatelja", izjavio je Aleksandar Šekuljica.

Promo
Renata Sopek

Gosti su osim u šampanjcu Piper Heidsieck uživali i u autentičnim talijanskim okusima specijaliteta Basta Gourmet Bara koji je jedan od restorana čija će se košara naći u ponudi Le Diner en Blanca. Druženje nije propustila ni TV voditeljica i fitness trenerica Renata Sopek koja Le Diner en Blanc smatra idealnom prilikom za večeru s dragom osobom na kreativan i elegantan način. "Iznimno mi je drago što Le Diner en Blanc dolazi u Zagreb. Svima koji su jako kreativni i vole u organizaciji otići korak dalje te iznenaditi dragu osobu nečim posebnim, ovo je odlična prilika da se iskažu", izjavila je Renata Sopek.

Promo
Olja Vori

Podsjećamo, Le Diner en Blanc stiže u Zagreb 20. svibnja, a početak nezaboravne večeri ispunjene druženjem s prijateljima i uživanjem u dobroj hrani i piću predviđen je za 19 sati i trajat će do ponoći. Za sve one koji ne stignu pripremiti vlastitu košaru organizatori su ponudili i opciju online kupnje košare poznatih zagrebačkih restorana Blatazar, Okrugljak, Dubravkin put, Basta i Spoon. Za goste prvog piknika pripremljen je i vrhunski odabir pića.

Promo
Aleksandar Šekuljica, Ecija Ivušić i Ivan Tandarić

Promo
Borna Kotromanić.

ELFS-i i Ana Maras Harmander

Promo
Mirjana Mikulec i kćer

Linker
11. travanj 2024 04:19