50. godina poslovanja kultnog Gerry Weber brenda

 NIKOLA ZOKO
OBILJEŽEN MAJČIN DAN

Modni brend Gerry Weber na poseban je način obilježio Majčin dan

Brojne su kćeri povele svoje majke u kultnu subotnju špicu Zagrebom pa tako i u Gerry Weber trgovnu kako bi ‘modirale u paru‘ tražeći tako, u društvu stilistice Alme Premerl Zoko, idealne kombinacije za topliji dio godine.

Brojne su kćeri povele svoje majke u kultnu subotnju špicu Zagrebom pa tako i u Gerry Weber trgovnu kako bi ‘modirale u paru‘ tražeći tako, u društvu stilistice Alme Premerl Zoko, idealne kombinacije za topliji dio godine.

Kultni zagrebački Gerry Weber prošle je subote obilježio 50. godinu uspješnog poslovanja, a ujedno i Majčin dan. Trgovina je bila prepuna ljubiteljica ovog modnog brenda koje su veselo birale svoje modne kombinacije. Od onih za svakodnevni total look do kombinacija za posebne prigode i nadolazeće ljeto.

image

Stilistica pomaže u odabiru kombinacija mamama i njihovim kćerima

NIKOLA ZOKO

“Jako volim ovakva modna savjetovanja kad se u odabir kombinacija uključujemo svi - kombiniram trendovske komade, nudim funkcionalna rješenja, učim žene kako će odabrati ono najbolje za sebe, a u modno savjetovanje se uključuju sve žene jedne obitelji. Mame navijaju za svoje kćeri, kćeri uživaju kad vide mladolik total look svojih kćeri, ponekad i treća generacija odobrava izgled svoje mame i bake” - kaže stilistica Alma dodajući kako je aktualna Gerry Weber kolekcija ove sezone jako inspirativna. U temama dominiraju trendi boje sezone poput zelene, koraljno crvene, ljubičaste, ali i ružičaste Viva magenta boje koja je po Pantone izboru boja sezone.

image

Sve generacije mama i kćeri u Gerry Weber trgovini

NIKOLA ZOKO

Ugodnost nošenja glavna je karakteristika Gerry Weber brenda koja se proteže svim njegovim kolekcijama. Svečana kolekcija nudi haljine koje se mogu nositi na nekoliko načina, a u svakoj sezoni ovaj brend u fokus stavlja sve svoje linije - mladenačkiji Taifun, klasičniji Gerry Weber i razigrani Samoon. Prilikom kombiniranja Alma je za modne kombinacije u paru birala spojeve svih brendova, pokazujući i moguće ‘tips and tricks‘ za prillagođavanje total looka svojem stilu kada se zasite svojih uobičajenih kombinacija.

image

Obiježen Majčin dan i 50. godina poslovanja u Gerry Weber trgovini u Ilici

NIKOLA ZOKO

Mame i kćeri mogle su uzeti predah uz pjenušac i jagode ‘odjevene‘ u različite vrste čokolade, a poseban dar svakoj od njih bili su lakovi za nokte u bojama sezone.

image

Pjenušac Ice branda Freixenet i jagode u čokoadi iz Fruterie by Dragana

NIKOLA ZOKO

Inače, brend Gerry Weber osnovan je 1973. godine u Njemačkoj kao projekt Gerharda Webera i Uda Hardiecka s ciljem proizvodnje hlača koje će obožavati žene diljem svijeta. To im je uspjelo jer u 80-tim gotovo da nije bilo žene koja nije isprobala njihove hlače. Od samih početaka bile su napravljene od kvalitetnog mekanog trapera s odličnim građevnim rješenjem koje je prekrilo trbuščić, ali i naglasilo ljepotu nogu. Kroz godine brend se razvijao, stvarajući linije odjeće za sve prigode, od poslovnih sastanaka do casual vikenda. To je na vrlo zanimljiv način istaknuo mlađi brend TAIFUN koji je sinonim za međunarodnu i urbanu modu spajajući trendove i ugodnost, a gotovo dvadeset godina od osnivanja, Gerry Weber u fokus stavlja novu marku SAMOON koji postaje sinonim za ležernu, samouvjerenu modu za žene kojima su potrebne veće veličine.

image

50. godina poslovanja kultnog Gerry Weber brenda

NIKOLA ZOKO
Linker
26. travanj 2024 07:15