PRVE FOTOGRAFIJE

Miss Universe Hrvatske 2023.: Ovo je 16 finalistica koje će se natjecati za titulu najljepše

Već tradicionalno, s prvim proljetnim danima kreću i pripreme za izbor Miss Universe Hrvatske. Ovogodišnji izbor, 27. po redu, održat će se 3. svibnja 2023. u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu uz live streaming na Jutarnji.hr, a za titulu najljepše natjecati će se 16 finalistica.

Za vrijeme boravka u glavnom gradu djevojkama će dom biti luksuzni hotel Esplanade, a vrijeme će im biti ispunjeno snimanjima promotivnih razglednica te odabirom garderobe i obuće koju će nositi na izboru: večernjih i cocktail haljina Bariba, kupaćih kostima Pletix, te obuće Baldinini. Za vrijeme boravka u kontinentalnom dijelu Hrvatske, djevojke će posjetiti i Hrvatsko Zagorje, točnije Vuglec Breg gdje će uz prekrasnu prirodu uživati i u zagorskim specijalitetima te dvorac Veliki Tabor.

U nedjelju djevojke odlaze u Pulu, a na bazenu novootvorenog Grand Brioni Pula hotela, očekuje ih nastavak snimanja te prvo službeno fotografiranje pred kamerom fotografa Same Mervara te uvježbavanje koreografije. Da bi ovogodišnje finalistice zaista zablistale pred kamerama pobrinuti će se make-up artisti Beauty Studija MZ – Maje Zatezalo u suradnji s Aura kozmetikom te stilisti Salona Marcela koji će za njegu i stiliziranje kose koristili vrhunske Silky Technobasic proizvode. Svaki njihov korak za vrijeme priprema budno će pratiti kamera Doriana Gašparovića, što će kasnije gledatelji imati priliku vidjeti za vrijeme finalne večeri.

Zahvaljujemo grupaciji hotela Arena Hospitality koji su naši domaćini ove godine i u čijim hotelima Park Plaza Histria i novootvorenom Grand Brioni Pula planiramo odraditi onaj najzahtjevniji dio priprema: snimanje službenih fotografija i uvježbavanje koreografije. I ove godine će nam se na pripremama pridružiti dr. Vivian Jurković, vlasnica i osnivačica Dr. Vivian Estetics koja će djevojkama dati korisne savjete za njegu kože, te direktorica Studia Marcela Jadranka Pezo radi predavanja o zdravlju i njezi kose, otkrila je direktorica Miss Universe Hrvatske Marija Kraljević.

Kojoj će od ovogodišnjih finalistica Arijana Podgajski predati krunu Zlatarne Dodić saznat ćemo 3. svibnja, a ona će time steći pravo i privilegiju predstavljati Hrvatsku na izboru Miss Universe koji će se sredinom prosinca održati u El Salvadoru. Pobjednicu očekuje i puno vrijednih nagrada, od kojih je jedna od najvećih stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM) za četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij u vrijednosti do 20.000 Eura. Kroz program će gledatelje voditi Davor Garić.

FINALISTICE MISS UNIVERSE HRVATSKE 2023.:

image

Ema Helena Vičar, 20, Zagreb

image

Matea Svjetličić, 20, Čazma

image

Mihaela Posavec, 19, Zagreb

image

Klara Pelemiš, 27, Zagreb

image

Ema Numić–Meša, 19, Pula

image

Polina Mytko, 27, Split

image

Ana Mujkić Granić, 18, Vinkovci

image

Lucija Mlinarević, 18, Split

image

Petra Marić, 22, Župa Dubrovačka

image

Paola Kliba, 21, Pula

image

Matea Josić, 20, Zagreb

image

Sara Garac, 22, Stobreč

image

Andrea Erjavec, 23, Perušić

image

Lucciana Ćebo, 19, Zagreb

image

Matea Blažević, 22, Đakovo

image

Nina Amižić, 21, Žrnovnica

Linker
25. travanj 2024 04:03