INSTAGRAM
Ukrao show

Mišićavi snagator: Svi su poludjeli za Beyoncéinim zaštitarom

Privlačni snagator upao je dijelu publike u oči dok je stajao ispred pozornice na koncertu održanom u ponedjeljak. Odmah su se dali u potragu za njim na društvenim mrežama i otkrili tko je i čime se bavi.

Privlačni snagator upao je dijelu publike u oči dok je stajao ispred pozornice na koncertu održanom u ponedjeljak. Odmah su se dali u potragu za njim na društvenim mrežama i otkrili tko je i čime se bavi.

Beyoncé oduševljava stotine tisuća obožavatelja na rasprodanoj koncertnoj turneji Renaissance World Tour, no mnogi od njih, osim o Queen Bey, ovih dana pričaju i njezinom mišićavom zaštitaru, bodi bilderu Jamesu Plazi. Privlačni zaštitar upao je dijelu publike u oči dok je stajao ispred pozornice na koncertu u ponedjeljak održanom na području Washingtona te se smješkao kad je 41-godišnja pjevačka diva uspješno utišala gomilu, što joj na prethodnim koncertima baš i nije polazilo za rukom, objavio je Daily Mail.

image

Skužili su ga: Fanovima nije promaknuo atraktivni zaštitar

TIKTOK

Dijelu fanova nije trebalo puno da polude za atraktivnim mišićavkom, pa su na društvenim mrežama neštedimice hvalili njegov izgled, mišiće i seksipilnost, a neki su se dali u potragu za njim na društvenim mrežama, pa se tako i otkrilo da je zgodni momak sportaš i bodi bilder, a doznalo se i njegovo ime. Kao profesionalac osvojio je nekoliko naslova na natjecanjima bodi bildera, a na još je većem broju njih osvojio srebrne medalje. Profil na Instagramu ispunjen mu je fotografijama bez majice i nabreklih mišića, s natjecanja i s treninga.

Plaza je u svojim objavama još u travnju napisao kako će mu natjecanja jako nedostajati, ali uzima godinu dana stanke od njih, budući da je angažiran na drugom poslu. Premda nije precizirao da je riječ o zaštitarkom poslu na turneji glazbene dive, neki su Beyoncéini fanovi znali o čemu je riječ i zahvalili su mu što čuva njihovu zvijezdu. Ona, spomenimo i to, posljednjih dana izostavlja Lizzo iz stihova svog remixa „Break My Soul”, nakon što su repericu njezine bivše prateće plesačice optužile za seksualno uznemiravanje i sramoćenje zbog tjelesnog izgleda.

Linker
27. travanj 2024 09:30