Mario Poje
stiglo priznanje

Mirjana Mikulec u Londonu nagrađena za uređenje starograđanskog stana u Zagrebu

Nakon što je 2018. godine studio Mirjana Mikulec Interijeri osvojio prestižnu nagradu International Property Awards, početkom ove godine stigla je nagrada European Property Awards u kategoriji „Best Interior Design Apartment Croatia“ za 2019.-2020. godinu. Nagrađen je prostrani starograđanski stan od 172 kvadrata u strogom centru Zagreba.

„Zahvalna sam na još jednom priznanju i povjerenju prije svega klijenata koji nas iz godine u godinu angažiraju za mnoge zanimljive projekte, domove, poslovne prostore. Ponosna sam što mogu ovu nagradu podijeliti sa svojim timom. Možda glavna stvar koja nas razlikuje od ostalih, osim prepoznatljivosti i povezanosti s emisijom InDizajn, tu je naš pristup prema svakom klijentu. Važno nam je upoznati ih, vidjeti kako dišu, saznati što vole, a što ne... Nakon toga kreće izvedbeni projekt, a zatim i realizacija – kao što je bio i slučaj s ovim stanom u centru Zagreba“, otkrila je poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec.

Adaptacijom je stan potpuno obnovljen i moderniziran. Mijenjane su sve instalacije, podne i zidne obloge, nabavljen je novi namještaj, a od starih elemenata sačuvan je jedino hrastov parket slagan u riblju kost. No, i on je doživio makeover u vidu brušenja i lakiranja te sada izgleda kao nov.

Svakom projektu se posebno posvećujemo, tako da svaka nagrada puno znači i lijepa je potvrda truda svih nas.

U nagrađenom interijeru prevladavaju neutralne boje i većinom prirodni, luksuzni materijali kao što su pamuk, baršun, mramor i drvo s vrlo decentnim te profinjenim uzorcima. Sve to je donijelo ugodu, eleganciju i bezvremenski štih u moderni dom četveročlane obitelji.

„Svakom projektu se posebno posvećujemo, tako da svaka nagrada puno znači i lijepa je potvrda truda svih nas.“, dodatno je naglasila Mikulec.

Sanja Jagatić

Sanja Jagatić

Sanja Jagatić

Linker
10. siječanj 2023 01:17