Prvi put na crvenom tepihu

Millie Bobby Brown prvi put svijetu predstavila dečka, Jakea Bongiovija

Sa sinom američke rock zvijezde Jonom Bon Jovijem šetala se New Yorkom još u lipnju, potom su objavili selfie s poljupcem u studenom i zajedno proslavili Božić, no tek je crveni tepih njihov pravi, službeni izlazak udvoje.

Mladi, presretni, zaljubljeni - dojam je koji su prošlog vikenda ostavili Millie Bobby Brown, zvijezda Netflixove SF-serije "Stranger Things" i Jake Bongiovi, sin rock zvijezde Jona Bon Jovija na prvom zajedničkom pojavljivanju na crvenom tepihu, na ovogodišnjoj dodjeli nagrada BAFTA. Pozirali su fotografima ne skrivajući nježne poglede i zagrljaje. Zajedno su od studenog prošle godine, premda su prvi put viđeni skupa u javnosti još u lipnju 2021. Šetali su se New Yorkom držeći se za ruke, a on je u torbi od trapera nosio njezinu pudlicu Winnie.

image

Zaljubljeni par blistao je na crvenom tepihu.

GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Bilo je jasno da britanska glumica, koja je još 2018. uvrštena na listu 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu magazina Time, svoju malenu "kuštravicu" ne bi dala u bilo čije ruke. Od tada do studenog, kad su snimili selfie na Milenijskom kotaču u Londonu dok ga ona ljubi u obraz, smatralo se da se viđaju, no ipak se spomenuti provod na znamenitosti britanske prijestolnice uzima se kao službena objava veze.

Čitajte i: Izašao trailer za ‘Stranger Things‘! Novi likovi, ‘opsjednuta‘ kuća, povratak u prošlost i misteriozni sat...

Jedna od najmlađih ambasadorica dobre volje UNICEF-a otkad se dodjeljuje prestižna titula i sin rock zvijezde, zajedno su proveli i Božić, o čemu svjedoči njihova fotografija ispred božićnog drvca u prosincu 2021. na društvenim mrežama. A tri mjeseca kasnije, odvažili su se pokazati na jednom od najvećih događanja u svijetu filma i svijetu "reći" da se vole. Pritom su izgledali senzacionalno. On je bio prezgodan u fraku, čime je osvojio njezine sunarodnjake - sa značkom ukrajinske zastave - dok je ona blistala u retro kreaciji brenda Louis Vuitton od baršuna, s detaljima od čipke.

image

Zajedno su od studenog prošle godine.

MARECHAL AURORE/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Glumica je na svojoj rođendanskoj fotografiji 19. veljače otkrila njegov nadimak. Naime, na Instagramu je podijelila njihovu fotografiju u stylingu koji neodoljivo podsjeća na lutke Barbie i Kena. Da ne bi bilo zabune, dodala je u opisu: "Hej, Ken!" Odgovorio joj je šaljivo u stilu: "Vaš lijepi kavalir". Njihov prvi izlazak na crveni tepih bio je baš u tom stilu.

Linker
18. travanj 2024 19:52