Meg Bellamy

 AFP
kraljevski outfiti

Meg Bellamy koja glumi Kate Middleton u "Kruni" na crveni tepih došla odjevena poput princeze

U Londonu je održana premijera zadnjih epizoda serije "Kruna" koja je okupila brojna poznata lica, a zvijezde serije oduševile su odvažnim modnim kombinacijama.

U Londonu je održana premijera zadnjih epizoda serije "Kruna" koja je okupila brojna poznata lica, a zvijezde serije oduševile su odvažnim modnim kombinacijama.

U Londonu je održana premijera finalnih epizoda šeste sezone serije Kruna, koja je okupila glumačku postavu i ostale kreativce popularne Netflixove serije, ali i druga znatiželjna poznata lica. Među zvijezdama serije koje su prošetale crvenim tepihom našli su se Imelda Staunton, Elizabeth Debicki, Khalid Abdalla, Dominic West, Meg Bellamy, Ed McVey, Jonathan Pryce, Salim Daw, Claudia Harrison, Emma Corrin i drugi.

Nagrađivana serija Petera Morgana o britanskoj kraljevskoj obitelji godinama nas je držala zalijepljene za ekrane, pa tako mnogi nestrpljivo iščekuju i posljednje epizode. Kroz šest sezona imali smo priliku vidjeti početke vladavine mlade kraljice Elizabete, rođenje njezine djece, zabranjenu ljubav između princeze Margaret i Petera Townsenda, princezu Dianu u borbi s autsajderskim osjećajem u kraljevskoj obitelji te ljubavnu vezu između sadašnjeg kralja Charlesa i kraljice Camille. Osim poznatih ličnosti i brojnih događaja, mogli smo vidjeti i prikaze kultnih modnih kombinacija koje je kraljevska obitelj nosila. Šesta sezona podijeljena je u dva dijela – u prvom je dijelu središnji događaj smrt princeze Diane, dok će se u željno iščekivanim posljednjim epizodama koje dolaze na Netflix 14. prosinca fokus prebaciti na ljubavnu vezu princa Williama i Kate Middleton, mandat Tonyja Blaira kao premijera te smrt princeze Margaret i smrt kraljičine majke.

image

Imelda Staunton i Jonathan Pryce

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Na premijeri u The Royal Festival Hallu Imelda Staunton, koja je glumila kraljicu Elizabetu II u petoj i šestoj sezoni, zasjala je na crvenom tepihu u zelenom odijelu dizajnerice Suzannah London, dok se Jonathan Pryce koji je utjelovio lik princa Philipa odlučio za crno odijelo i upečatljiv šal.

image

Emma Corrin u odvažnoj kombinaciji bijelog sakoa i prozirnih hlača

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK
image

Elizabeth Debicki oduševila je u Diorovoj bijeloj maksi haljini

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Pozornost je privlačila i Emma Corrin u odvažnoj kombinaciji bijelog sakoa i prozirnih hlača brenda Miu Miu, koja je predstavljala moderniju verziju outfita princeze Diane. S druge strane, Elizabeth Debicki oduševila je u Diorovoj bijeloj maksi haljini.

image

Erin Doherty koja je utjelovila lik princeze Anne

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Erin Doherty koja je utjelovila lik princeze Anne više je puta oduševila svojim modnim odabirima, a ovaj put je došla u elegantnoj kombinaciji širokih hlača s tankim prugama i poluprozirne bijele košulje, koju je podigla Asprey nakitom.

image

Meg Bellamy glumi Kate Middleton

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK
image

Meg Bellamy u decetnoj haljini izgledala je poput princeze

ADRIAN DENNIS AFP
image

Meg Bellamy (L) s kolegom Edom McVeyem

ADRIAN DENNIS AFP

Treba izdvojiti i Meg Bellamy koja glumi Kate Middleton. Glumica se pojavila u zapanjujućoj bijeloj Valentino haljini, uz koju je nosila Malone Souliers cipele i nakit Messika.

Linker
26. travanj 2024 22:43