BOJAN ZIBAR
ROĐENDANSKI OBLACI

Matija Vuica zablistala u chic haljini na proslavi trećeg rođendana podcasta ‘Putem oblaka‘

S više od 2,6 milijuna pregleda Ana je postala jedna od najutjecajnijih domaćih podcasterica, a cilj joj je promicanje pozitivnih i inspirativnih vrijednosti.

S više od 2,6 milijuna pregleda Ana je postala jedna od najutjecajnijih domaćih podcasterica, a cilj joj je promicanje pozitivnih i inspirativnih vrijednosti.

„Putem oblaka powered by A1“ bio je naziv proslave trećeg rođendana podcasta Ane Radišić koja je održana ispred Tehničkog muzeja Nikola Tesla u Zagrebu, 21. lipnja u večernjim satima. Osim što je scenografski vinuo u oblake sve uzvanike koji su uz nastup Marka Tolje i DJ-a Joe2Shinea te uz glazbenu dobrodošlicu saksofonista Ive Prodana uživali u odličnoj atmosferi, Tehnički muzej simbolično je označio i ono što Ana svojim podcastom već tri godine uspješno gradi, a to je inspiracija i doprinos promicanju pozitivnih vrijednosti i bolje današnjice svakog od nas.

image

Proslava trećeg rođendana podcasta Ane Radišić "Putem oblaka"

BOJAN ZIBAR

Točno na prvi dan ljeta, 2020. godine, u jeku pandemije, televizijska voditeljica, urednica te kreativna producentica Ana Radišić hrabro je krenula s vlastitim podcastom kojim je htjela kroz svoje goste gledateljima otkriti inspirativne i zanimljive priče osoba iz javnog i društvenog života. Kako i sama voli za sebe reći, veliki je sanjar, no ovaj njezin san iz oblaka prešao je u stvarnost, brojeći sada već više od 2,6 milijuna pregleda kojima je Ana jedna od najutjecajnijih hrvatskih podcasterica, a da uvijek razmišlja više i dalje pokazuje i to što je njezin podcast doživio nekoliko različitih ekstenzija. U njezinom je studiju gostovalo više od 120 osoba iz svijeta sporta, biznisa, glazbe, glume i drugih djelatnosti, a s njom su podijelili svoj životni put, uspjehe i borbe koje su na tom putu prošli.

image

Ana Radišić jedna je od najutjecajnijih domaćih podcasterica

BOJAN ZIBAR

Zbog svega toga je i proslava trećeg rođendana ujedno bila proslava probijanja vlastitih granica, ali i pozitivnih priča. Ana Radišić je s velikim osmijehom na licu rekla da "Ovom večeri koja je zapravo najviši oblak naše treće sezone svojim sam gostima, prijateljima, suradnicima zahvalila što prepoznaju ono što radim i stvaram te punim srcem vjerujem." Dodala je i da je tijekom sve tri godine "Vizualno, sadržajno, multimedijalno, narasli smo u svakom profesionalnom smislu, koji za sobom povlači najvrjednije - iskustvo koje će nas oplemeniti za daljnji rad, snove i priče koje tek treba ispričati novim izdanjima podcasta i njegovih ekstenzija, a s tim krećemo nakon ljeta“, kazala je Ana Radišić.

image

Proslava trećeg rođendana podcasta Ane Radišić "Putem oblaka"

BOJAN ZIBAR
image

Ana Radišić

BOJAN ZIBAR

Shvativši važnost multimedije u užurbanim životima pojedinaca, Ana je prigrlila podcast kao medij današnjice jer osim što informacije saznajemo preko društvenih mreža i portala, danas se i educiramo te inspiriramo upravo putem online kanala. Tolika izloženost online svijetu ujedno zahtjeva i veliku odgovornost svakog pojedinca, a promicanje boljeg i odgovornijeg online života kakvog zagovara i Ana prepoznao je i A1 Hrvatska čija kampanja #BoljiOnline naglašava upravo tu tematiku pa su uzvanici na proslavi rođendana imali priliku i sami, na posebnom panou, podijeliti kako oni čine online svijet boljim.

image

Proslava trećeg rođendana podcasta Ane Radišić "Putem oblaka"

BOJAN ZIBAR
image

Proslava trećeg rođendana podcasta Ane Radišić "Putem oblaka"

BOJAN ZIBAR

„Kao što znamo, svaka promjena kreće od pojedinca. Ja sam se usudila prije tri godine svojim rukopisom ispisati kako želim vidjeti i doživljavati digitalni svijet. Nakon poruka svih gostiju, sigurna sam u #BoljiOnline život u virtualnom svijetu koji biramo živjeti kao primjeri u onom svakodnevnom“, izjavila je Radišić.

image

Proslava trećeg rođendana podcasta Ane Radišić "Putem oblaka", Ana razgovara s Matijom Vuicom

BOJAN ZIBAR

O proslavi rođendana, dizajnerica i pjevačica Matija Vuica govori "Pod zvijezdama, među oblacima, kako to samo Ana Radišić zna proslaviti - treći rođendan podkasta", ona je obukla dugu narančastu haljinu s dugim rukavima te se našalila "eto ova narančasta prozračna spasila ultra sparnu večer, treba pomaknuti događanja u ponoć", no time su uzvanici sretno i službeno započeli omiljeno godišnje doba - ljeto. Matija Vuica bila je i gošća Aninog podcasta, 30. siječnja 2022. godine, a taj podcast broji oko 25 000 pregleda. Ana ju je najavila simbolom "konstante lijepog, ženstvenog i profinjenog. Jedna je od najvećih i najuspješnijih, njezine haljine došle su do velikih imena, do Amerike i dodjele Oscara. Žene je obožavaju nositi, a ona skromno, zahvalno i svjesno korača svakim danom naprijed." Matija je pak iskreno rekla: "Živim i imam jako pozitivan stav prema životu. Ne posjedujem strah. Ne znam što znači strah. Imam svoje ciljeve i nemam vremena za drugo. Zahvalna sam na svom zanimanju."

image

Poznata dizajnerica kao gošća rođendana podcasta Ane Radišić, ali i gošća jedne epizode podcasta

BOJAN ZIBAR

U ugodnom i rasplesanom druženju uživali su i brojni drugi gosti, Aleksandra Dojčinović, Ljupka Gojić Mikić, Ante Vrban, Tihana Harapin Zalepugin, Vanda Winter, Zoran Šprajc, Željko Bebek i mnogi drugi koji su ujedno bili i sudionici specijalnog slavljeničkog podcasta koji će biti objavljen na You Tube kanalu Ane Radišić kao i na audio platformama Apple Podcasta, Spotify i Deezer.

Linker
28. travanj 2024 19:22