Sarah Dombre
Oxette

Mala luksuzna oaza nakita od sada na još jednoj lokaciji

Sinoć je zagrebački shopping centar Avenue Mall blistao posebnim sjajem. Razlog tome nisu bile božićne lampice koje već nekoliko tjedana svjetlucaju i ukrašavaju čitav centar, već svečano otvorenje Oxette trgovine.

Jedno od najbrže rastućih imena u svijetu nakita, satova i modnih dodataka tako je dobilo svoju drugu lokaciju u Zagrebu, a brojne zaljubljenice u lijepi nakit novu omiljenu shopping destinaciju.

Sarah Dombre

Oxette je grčki brend koji već 18 godina pretvara žene diljem svijeta u grčke boginje ljepote, ponajprije zahvaljujući svom jedinstvenom dizajnu koji predstavlja kombinaciju elegancije, neformalnosti i glamura, što ga čini nosivim u svakoj prigodi, bila ona ležerna dnevna ili pak večernja, a namijenjen je ponajprije snažnim, samostalnim i sofisticiranim ženama koje cijene kvalitetu i vole estetiku, prate modu i modne trendove, ali imaju svoj osobni stil kojeg nose na sebi svojstven način – u isto vrijeme senzualan i profinjen.

Sarah Dombre
Iris Androšević Pinjuh

Blagdani samo što nisu pokucali na vrata, a s njima i darivanje i uveseljavanje najmilijih. Zašto ove godine ispod bora vaša mama, sestra ili pak prijateljica ne bi pronašle prekrasan i unikatan Oxette nakit, bile to profinjene viseće naušnice, ogrlica s upečatljivim privjeskom ili pak slatka narukvica sa zlatnim detaljima. A za ludi novogodišnji party sebi priuštite jedan prelijepi i efektni Oxette komad nakita koji će vas garantirano izdvojiti iz mase i pobrinuti se da najsjajniji mogući način uđete u novu 2017.

Sarah Dombre
Petra Kurtela

Sarah Dombre
Renata Sopek

Sarah Dombre
Tamara Garbajs i Tanja Nizić

Sarah Dombre

Linker
22. travanj 2024 20:15