"Ženska priča"

Leona Paraminski o kćerkici Liv: "Silno sam iščekivala svoju djevojčicu"

U popularnom talk showu "Ženske priče" poznati s hrvatske javne scene pričali su o roditeljstvu i kako žele odgajati svoju djecu, a među njima je bila i glumica s adresom u SAD-u, Leona Paraminski.

Zagrebački klub SAX! već tradicionalno jednom mjesečno ugošćuje popularni talk show "Ženska priča", kojeg vodi spisateljica i voditeljica Marijana Perinić, a ovog puta u njemu su gostovali influencerica Ella Dvornik, glumica Leona Paraminski i voditelj Duško Ćurlić. Tema ovomjesečnog showa bio je život s kćerima, a iza svega se skriva i topla priča - sav prihod od ulaznica donira se Hrvatskom forumu protiv raka dojke Europa Donna, zbog čega rasprodan SAX! ima još veću težinu.

image

Marijana Perinić

MARINA RIBAR
image
MARINA RIBAR

Ono što je zajedničko Elli, Leoni i Dušku jest činjenica što svo troje imaju kćeri te je svatko od njih podijelio svoje iskustvo. Ella je otkrila kako je uvijek mislila da će biti mama sinova, međutim, sada nakon dvije kćeri, ne može zamisliti da je majka dječaka. Duško Ćurlić nadovezao se na Ellu i rekao kako je biti otac kćerima najveće bogatstvo. Također, često se susretao s malograđanskim upitima priželjkuje li sina, što mu je izrazito smetalo.

image
MARINA RIBAR
image

Duško Ćurlić

MARINA RIBAR

Ella i Leona progovorile su i o porodu. Dok je Ella svoju prvu kćer rodila u svojim dvadesetima, Leona je rodila u 42. godini te su i jedna i druga istaknule prednosti i nedostatke svojih situacija. Dok je Ella fizički bila spremna, trebalo joj je vremena da prihvati činjenicu da će postati majka. S druge strane, Leona je mentalno bila spremna i silno je iščekivala svoju djevojčicu, međutim sam porod dosta ju je iscrpio.

image
MARINA RIBAR

Leona se nadovezala na svoj život u Americi i istaknula kako svoju kćer Liv neće odgajati onako kako to rade Amerikanci. Veoma zanimljivo pitanje došlo je iz publike: kako se djeca nose s činjenicom da su im roditelji poznate osobe. Duško je otkrio kako je on izabrao baviti se javnim poslom, a ne njegova obitelj te da je čvrsto odlučio nikada ne eksponirati svoje kćeri i suprugu. Ella je otkrila kako je nju, kao dijete slavnog Dina Dvornika, to iskustvo osnažilo, unatoč tome što je bilo i neugodnih situacija i komentara. Smatra kako djeci treba priuštiti privatnost i slobodu, bez obzira na njenu profesiju.

Linker
14. travanj 2024 17:11