Miss Beauty Zagreba

Legendarna misica Ana Sasso stigla na izbor za Miss Beauty

Nina Šimunac, maturantica II. ekonomske škole iz Zagreba, na izboru u hotelu Espalanade okitila se titulom Miss Beauty Zagreba.

Maturantica II. ekonomske škole, 18-godišnja Nina Šimunac na izboru održanom u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade okitila se titulom Miss Beauty Zagreba i Zagrebačke županije. "Od najranijeg djetinjstva obožavam pozirati pred ogledalom i svojim sam ukućanima priređivala revije na kojima sam često bila jedini model. A ovo je prvi izbor ljepote na koji sam se prijavila i - pobijedila. Još ne mogu vjerovati jer najiskrenije nisam očekivala pobjedu. Dok sam odijevala haljinu za prvi izlazak, sve su djevojke primijetile da mi se noge tresu. Počelo je s tremom, a završilo trijumfom", izjavila je Nina Šimunac nova Miss Beauty Zagreba i Zagrebačke županije 2023. godine, kojoj su među prvima čestitale legendarna splitska misica Ana Sasso i violončelistica Ana Rucner.

image

Ana Rucner

YM TOMISLAV BEROŠ/TESA LIPOVSKI

"Na jesen planiram upisati studij ekonomije, san mi je završiti fakultet jer želim uspjeti u tom području, ali nastavit ću se baviti i modelingom", izjavila je Zagrepčanka koja će se za titulu Miss Beauty Hrvatske natjecati potkraj listopada.

image

Marko Bošnjak

YM TOMISLAV BEROŠ/TESA LIPOVSKI

Ovaj već tradicionalni glamurozni izbor ljepote na prestižnoj zagrebačkoj adresi organizirale su Brankica Capan Vučić i Vivian Vučić kao direktorice zagrebačke Direkcije, a na after partyju u hotelu, kako i priliči glamuroznoj manifestaciji, uzvanike su, na opće oduševljenje, počastile vanserijskim šampanjcem s granulama 24-karatnog zlata kojim se nazdravljalo dugo u noć.

image

Ana Sasso i Lidija Udovički

YM TOMISLAV BEROŠ/TESA LIPOVSKI

"Miss Beauty Zagreba prvi je u nizu regionalnih izbora čije je finale Miss Beauty Hrvatske, te svojevrsni uvod u tradicionalnu nagrade Timeless Beauty. Dodijeljuje se uglednim ženama iz javnog života, koje su svojim djelovanjem tijekom godina ostavile neizbrisiv trag na domaćoj sceni", istaknule su osnivačice projekta Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić.

image

Neven Ciganović i Tamara Roglić

YM TOMISLAV BEROŠ/TESA LIPOVSKI

U glamuroznoj večeri, tijekom koje su publiku glazbenim nastupima počastili violončelistica Ana Rucner i mladi pjevač Marko Bošnjak, uživali su i mnogobrojni uglednici iz domaćeg javnoga života. Bila je tamo tako i rijetko a vrlo rado viđena gošća na ovakvim događanjima, bivša Miss Jugoslavije Ana Sasso sa suprugom dr. Hrvojem Tomasovićem, voditelj Dalibor Petko, umjetnica i poslovna žena Lada Szabo Kajfež, voditeljica Vjekoslava Bach, međunarodna pravnica Lidija Udovički, društveni kroničar Neven Ciganović kao i mnogi drugi. Voditelji izbora bili su Davor Garić s Nove TV i Mihaela Dragičević s Antene Zagreb.

image

Dalibor Petko

YM TOMISLAV BEROŠ/TESA LIPOVSKI
image

Misica Nina Šimunac s pratiljama

YM TOMISLAV BEROŠ/TESA LIPOVSKI
Linker
22. travanj 2024 13:37