uspješna turneja

Jole 'poharao' Ameriku: Družio se i s Bojanom Bogdanovićem

Nakon koncertne turneje po Australiji , splitski pjevač Jole je odradio turneju i po Americi i tako postao jedan od rijetkih hrvatskih izvođača koji je spojio turneju na ta dva kontinenta.

Nakon što je odradio turneju u Australiji, točnije u Melbournu i Sydneyja, Jole je svoju turneju nastavio i u Americi čime je postao jedan od rijetkih hrvatskih izvođača koji je spojio turneju na ta dva kontinenta.

Točnije u Los Angelesu, Clevelandu i New Yorku - oduševljen Hollywoodom, plažama u Los Angelesu gdje se snimala čuvena 'Spasilačka služba', Jole je nakon koncerta u Los Angelesu bio na NBA utakmici L.A. Clipersa i Utah Jazza za čiju momčad igra i najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović s kojim se Jole i upoznao.

Promo
Jole i Bojan Bogdanović

Nakon Los Angelesa, Jole je zajedno sa svojim bendom posjetio Las Vegas, da bi se poslije uputio u Cleveland gdje je održao još jedan koncert, a turneju je zaključio u jednom od najimpresivnijih gradova svijeta – New Yorku. U sva tri grada napravio je koncerte, te je još jednom dokazao da ga publika voli i izvan Lijepe naše. Nakon svakog koncerta Jole je ostajao u dvorani ne bi li se družio sa svojim obožavateljima i fotografirao se s njima.

Nakon uspješno završene turneje po Australiji i Americi, Jole je izjavio - "Mnogobrojna moja publiko, mene ste napunili pozitivom, a nadam se i ja vas, neka ova ljubav traje i dalje, volim vas! Pozdrav cijeloj dijaspori, a sada ja čekam vas na koncertima u domovini! Hvala Amerika, hvala Australija!"

Promo

Promo
Jole

Ovo je Jolina treća turneja po Australiji i Americi i sudeći po velikom interesu publike, za očekivati je da će se jedan od najpopularnijih glazbenika opet uputiti na ta dva kontinenta.

Promo

Linker
19. travanj 2024 04:00