Brak nakon ostavke

Jedna od najmoćnijih poslovnih žena na svijetu udala se za nesuđenog kauboja

Nakon smrti prvog supruga, jedna od najbogatijih poduzetnica ponovno je otkrila ljubav. Zbog njega je kupila konja i usavršila jahanje, a on ju je, zacijelo, nagovorio usporiti na radnom mjestu i više uživati u životu.

Vjenčanje moćne američke poduzetnice, Sheryl Sandberg i njezinog odabranika Toma Bernthala prošlog vikenda u Wyomingu moglo bi postati primjer kako organizirati ukusnu, opuštenu svadbu u prelijepom kraju bez pokazivanja raskoši i kiča na društvenim mrežama.

Donedavna operativna direktorica Mete, druga najmoćnija osoba u Facebooku (poslije osnivača Marka Zuckerberga) i lobist u Bijeloj kući tijekom administracije Billa Clintona, vjenčali su se na ranču uz country glazbu, a od uzvanika su zatražili da umjesto darova doniraju novac u dobrotvorne svrhe, piše People.

Uoči svog kaubojskog vjenčanja, jedna od najmoćnijih poslovnih žena na svijetu i svojedobno prva žena u Upravnom odboru Facebooka ovog mjeseca je odstupila s pozicije u Meti. Zadržat će mjesto u Upravnom odboru i posvetiti se novim izazovima.

Njezin odabranik brat je američkog glumca Jona Bernthala, a nakon uspješne karijere producenta na NBC-ju danas vodi vlastitu konzultantsku kompaniju Kelton Global.

Zaručili su se u veljači 2020. nakon planinarenja na ranču Vermejo Park u Novom Meksiku: upoznao ih je, prije tri godine, brat njezinog pokojnog supruga Davea Goldberga. Naime, moćna poduzetnica se, otkako joj je suprug (s kojim je dobila sina i kćer), 2015. podlegao srčanom udaru, nije se namjeravala ponovno udavati. No njezin šogor zaključio je da bi mogla kliknuti s naočitim razvedenim televizijskim poduzetnikom i ocem troje djece iz bivšeg braka. Tako je i bilo: zahvaljujući Tomu Bernthalu (koji posjeduje svega 1,8 milijuna dolara, sitniš u usporedbi s njezinim bankovnim računom), vlasnica 1,7 milijardi dolara vrijednih dionica Facebooka, zaljubila se u planinarenje i kaubojski stil života, što on obožava. Zbog njega je kupila konja i usavršila jahanje, a on ju je, zacijelo, nagovorio usporiti na radnom mjestu i više uživati u životu.

Linker
19. travanj 2024 01:23