PORED NJENOG MUŽA

Jakov Kitarović gledao je reviju Snježane Mehun

Suprug bivše predsjednice je za vrijeme predstavljanja nove kolekcije modnog brenda Duchess sjedio u društvu Snježanina muža Franza Schillingera i sina Dina Mehuna.

Otkako je završio predsjednički mandat njegove supruge Kolinde Grabar-Kitarović, Jakov Kitarović se rijetko pojavljuje na javnim događanjima. U četvrtak navečer mnoge je iznenadio pojavljivanjem na svečanoj dodjeli nagrada Talijansko hrvatske gospodarske komore Business awards 2022 u zagrebačkom hotelu Westin.

U sklopu dodjele održana je i modna revija domaćeg branda Duchess, iza kojeg stoji poduzetnica Snježana Schillinger ex Mehun i dizajner Antun Tin Brišar. Uoči svečane večere Jakov je pozirao fotografima u društvu Snježane, njezina supruga, Austrijanca Franza Schillingera te Andree Perkov, glavne tajnice Talijansko hrvatske gospodarske komore.

image

Jakov Kitarović, Snježana i Franz Schillinger, Andrea Perkov

RONALD GORSIC CROPIX

Na večeri se Kitarović pridružio Franzu i Snježaninom sinu Dinu Mehunu za njihovim stolom. Veselo su čavrljali, a zatim zajedno pogledali Snježaninu reviju.

Bivša predsjednica nije se pojavila na događaju, no nije tajna kako je obožavatelj dizajna brenda Duchess. Njihove je kreacije nosila u više prilika, a najviše je pozornosti privukla plavom haljinom koju je nosila na susretu s tadašnjim američkim predsjednikom Donaldom Trumpom i njegovom suprugom Melanijom.

image

Jakov Kitarović i Andrea Perkov

RONALD GORSIC CROPIX
Linker
24. travanj 2024 07:46