Četvrti stadij

Jadran Lazić izložbu posvetio kćeri koja se bori s teškom bolešću

Naš poznati fotograf s inozemnom karijerom i vili u Zavali dao je ime po svojoj Tamari, koja ovog ljeta nije mogla iz New Yorka doći u Hrvatsku zbog liječenja.

Jadran Lazić, splitski fotograf s holivudskom adresom, pred čijim su objektivom pozirale najveće svjetske filmske i glazbene zvijezde, otvorio je u Crvenom salonu hotela Palace Elizabeth na Hvaru izložbu "50 godina fotografije", sa stotinjak svojih najuspješnijih radova. Posvetio ju je svojoj kćeri Tamari, njujorškoj liječnici, dermatologinji, kojoj je ove godine dijagnosticiran četvrti stadij raka i trenutno je na intenzivnom liječenju u New Yorku.

image

Tamara Lazić

NATALIJA MILADINOVIC

"Ona gotovo svako ljeto provodi ovdje na Hvaru, ali ovog zbog bolesti nije u mogućnosti biti s nama. Ovdje nije isto bez nje, ali pravimo planove za iduće ljeto kad ozdravi", kaže Lazić, koji je u Zavali na Hvaru izgradio vilu i dao joj po kćeri ime Tamara, pa posljednjih godina živi na relaciji Los Angeles - Hvar.

image

Jadran Lazić

ZVONKO PAVIC/CROPIX

Izložba "Jadran Lazić: 50 godina fotografije" na Hvaru ostaje do kraja ljeta, a sljedeće godine bit će postavljena u Ljubljani.

Linker
18. travanj 2024 04:16