korejska premijera

I njega je ulovio Barbiecore: Brad Pitt od glave do pete u ružičastoj

Američki glumac u Aziji završava svjetsku turneju povodom promocije akcijske komedije ‘Brzina metka‘.

Svjetska turneja promocije filmske akcijske komedije ‘Brzina metka‘ (Bullet Train) stigla je do Seula, a njezina najveća zvijezda 58-godišnji američki glumac Brad Pitt ponovno je oduševio stilom i izborom odjeće za južnokorejsko predstavljanje filma redatelja Davida Leitcha.

Pred vrištećim obožavateljima u društvu kolega Joey King, Aarona Taylora Johnsona i Briana Tyreeja Brad Pitt se pojavio sav u ružičastom - laganom ljetnom sakou, hlačama i tenisicama, a ispod sakoa je nosio bijelu majicu i zlatni lančić.

image

Brad Pitt i Aaron Taylor-Johnson

YONHAP NEWS/NEWSCOM/PROFIMEDIA

Brad Pitt je tako ponovno pokazao da ni u zrelim godinama - na pragu šezdesete - nije izgubio ništa od svog šarma i karizme. U filmu tumači ostarjelog profesionalnog ubojicu koji pristaje odraditi još jedan, naizgled jednostavan posao, ali se brzo ispostavi da ništa nije onako kakvim se čini. Film je snimljen prema romanu "Maria Beetle" čiji je autor japanski pisac krimića Kotaro Isaka i radnja se, logično, odvija u Japanu, a i glavni je junak Japanac.

image

Brada Pitta u Južnoj Koreji - obožavaju

YOUNG HO/DDP USA/PROFIMEDIA

U holivudskoj ekranizaciji glavni junak je, pak, postao Amerikanac, ali to azijskoj publici očito nimalo ne smeta, sve dok glavnu ulogu igra Brad Pitt. A izborom odjeće na svjetskoj turneji povodom promocije filma Brad Pitt zorno pokazuje koliko se dobro zabavljao snimajući ‘Brzinu metka‘.

image

Ekipa filma Bullet Train

JUNG YEON-JE/AFP/PROFIMEDIA

Nakon svjetske premijere u Parizu, za koju je odabrao klasičnu kombinaciju svijetlog lanenog odijela, u Berlinu je isfurao lanenu suknju i time izazvao oduševljenje obožavateljica, dok se na crvenom tepihu u Los Angelesu pojavio se u upečatljivom svjetlozelenom odijelu, plavozelenoj majici i žarko žutim adidas gazelle tenisicama.

Linker
25. travanj 2024 04:14