ZA DJECU

Humanitarni teniski turnir: Marin Čilić sa suprugom ‘gradi‘ igrališta u Petrinji

Petrinja je ponovno ‘prodisala‘ punim plućima. Život se svakako vratio u grad unatoč teškim uvjetima u kojima građani žive zbog razornog potresa u prosincu prošle godine. Zahvala za to svakako ide i Zakladi Marin Čilić te svim sponzorima i vrhunskim sportašima uključenim u hvalevrijedan projekt.

Tvrtka Samsung Electronics aktivno sudjeluje u životu lokalne zajednice, stoga je kroz svoje društveno odgovorno poslovanje prepoznala važnost te podržala ovogodišnji humanitarno - sportski događaj Gem Set Hrvatska, Zaklade Marin Čilić, u izgradnji dvaju multifunkcionalnih sportskih igrališta djeci iz potresom pogođene Sisačko-moslavačke županije.

Briga za zdravlje trebala bi biti svačiji prioritet, a kako nam je ponekad u tome potrebna i dodatna motivacija Samsung s pametnim satovima Galaxy Watch3 i Galaxy Active2 podiže kvalitetu svakodnevnog života pomažući u onim dobrim izborima koji doprinose zdravlju.

image
Marin Čilić u Petrinji je organizirao humanitarni turnir Gem Set Hrvatska.
SAMSUNG

Boljih promotora zdravlja od naših vrhunskih sportaša nema, a upravo su oni sudjelovali na teniskom turniru. Luka Modrić, Mario Mandžukić, Borna Ćorić, Mateo Kovačić, Ivan Perišić, Marin Čilić i Donna Vekić zaigrali su tenis na vrućem petrinjskom terenu i publici priredili odličnu zabavu.

Pobjednici humanitarnog turnira su dvojac Modrić i Čilić, a teniski spektakl nije propustila niti njegova supruga Kristina Čilić, koja je također uključena u rad zaklade.

Čitajte i: VIDEO Sanja Musić Milanović: 'Teško mi je bilo ponovno se vratiti u Petrinju'

"Ovo je zaista veliki događaj, a osjećaj je odličan. Iako smo prije pola godine gledali one užasne scene od petrinjskog potresa, imam osjećaj da se sada polako vraća život u ovaj grad, djeci se vraća osmijeh, a mislim da smo ga ovim događajem vratili u punom sjaju", izjavila je Kristina Čilić za Gloria.hr.

image
Marin Čilić u Samsungovom korneru.
SAMSUNG

Voditeljica projeka "Živjeti zdravo", epidemiologinja i prva dama Sanja Musić Milanović u društvu Čilićeve supruge također je pratila mečeve. Njezin projekt bavi se promocijom zdravlja, a posebice kod djece.

image
Kristina Čilić i Sanja Musić Milanović.
DAMIR KRAJAC/CROPIX CROPIX

Čitajte i: Slatko iščekivanje Kristine Čilić: 'Liječnik mi je zabranio aktivnosti, ali me pustio dva sata da pogledam mečeve'

Čitajte i: Humanitarni spektakl Gem Set Hrvatska: Hrvatski sportaši zaigrali tenis na vrućem petrinjskom terenu, Modrić odnio pobjedu

"Prije svega sam došla podržati ovu akciju, stvaranje pozitivnog okruženja za prakticiranje tjelesne aktivnosti, odnosno zadržavanje prirodnog nagona za pokretom s kojim se većina nas rađa", rekla je Sanja.

image
Luka Modrić i Marin Čilić.
DAMIR KRAJAC/CROPIX CROPIX
Linker
15. travanj 2024 21:49