otvorenje nove poliklinike

Hrvatski nip&tuck dvojac Mladen Duduković i Hrvoje Kisić: za svečanu večer prostor je uredila bivša supruga

Zagrebački estetski kirurzi predstavili su novi tim u impresivnom prostoru u jednom od najljepših dijelova grada, i pritom napravili dobar tulum na koji su se odazvali i neki njihovi poslovni konkurenti.

Ovo je bila turbulentna i teška godina za obitelj Duduković, ali preživjeli smo jer smo snažni. I idemo dalje - rekao je na otvorenju svoje nove poliklinike plastični, rekonstruktivni i estetski kirurg Mladen Duduković, a svi prisutni - gomila njegovih prijatelja i poslovnih suradnika - znala je da se to odnosi na razvod od supruge Ive i sve napore uložene u okupljanje novih suradnika, uređenje novog prostora, poslovnu podršku…

Iako više nisu u braku, bivša supruga pomogla mu je u uređenju i prigodno ukrasila ionako impresivan prostor.

- I nije mi ništa naplatila - duhovito je dodao, zahvalivši se pritom i svim prijateljima koji su mu pomogli u ostvarenju njegove vizije.

image

Uzvanici na otvorenju novog prostora Poliklinike

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Čitajte i: Na špici s Mladenom Dudukovićem: ‘Solo sam nakon deset godina braka, pamtim samo lijepe stvari‘

Ponajprije svom kolegi i partneru u Klinici, plastičnom kirurgu Hrvoju Kisiću za kojeg kaže da je “pomaknuo granice mog pristupa pacijentima i uvelike unaprijedio moje kirurško razmišljanje”. Osim njih dvojice, u novom prostoru - u koji se nisu morali daleko seliti jer je samo jedan kućni broj dalje od starog - radi novi tim stalnih i povremenih suradnika.

image

Dr. Mario Kisić i voditeljica Iva Šulentić

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Među njima su dr. Maja Malić, otorinolaringologinja koja je fokusirana na estetske operacije nosa i ušiju, dermatologinja dr. Maja Kovačević te dr. Jakov Jurčević, mladi liječnik kojem je ključna preokupacija - zdravlje i ljepota kože. Mladen Duduković, Hrvoje Kisić i njihova ekipa nisu samo cijenjeni stručnjaci iz područja estetske medicine nego i omiljeni u društvu - vidjelo se to i po broju kolega koji su im došli čestitati i na taj način izraziti podršku, iako su u poslovnom smislu konkurencija jedni drugima.

image

Kolega Nikola Milojević, liječnik estetske medicine

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Prostor u kojem se nalazi Poliklinika Duduković & Kisić uistinu je veličanstven - i veličinom i arhitekturom. Nalazi se u jednoj od najljepših zgrada na na Mažuranićevom trgu, izgrađenoj početkom 20. stoljeća u zapadnom dijelu Lenucijeve potkove - stropova visokih 4 i pol metra, na dvije etaže, sa zanatski izrađenim drvenim stubištem koje je dio originalne arhitekture.

image

Spoj originalne arhitekture s početka 20. stoljeća i modernih dizajnerskih rješenja

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

U to su se odlično uklopili moderni elementi novog uređenja, koje je rezultat suradnje dvaju arhitekata, naravno Dukijevih prijatelja, Vlatke Čizmić i Tvrtka Topića.

Linker
18. travanj 2024 13:42