PUT POD NOGE

Hollywood se poklonio modnom divu čije je ime sinonim za putovanje sa stilom!

U Los Angelesu je otvorena izložba Louisa Vuittona na kojoj je predstavljeno dvjesto svevremenskih komada prtljage.

Ime modnog diva Louisa Vuittona odavno je postalo sinonim za putovanje sa stilom, a na koji je način luksuzna francuska modna kuća koju je 1854. osnovao Louis Vuitton Malletier, promijenila povijest putovanja pokazuje izložba ‘Louis Vuitton‘s 200 Trunks, 200 Visionaries: The Exhibition‘ koja je upravo otvorena u Los Angelesu.

image

Jaden Smith

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK
image

Glee zvijezda Shay Mitchell

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Tim povodom je na Rodeo Driveu otvorena nova trgovina Louisa Vuittona, koju je među prvima posjetila proslavljena holivudska glumica, redateljica i producentica Diane Keaton (76).

image

Glumica Diane Keaton obožava sina Dukea

SPOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Na otvorenje trgovine povela je sina Dukea, kojeg je posvojila 2001. i odgojila kao samohrana majka, a Diane Keaton, inače zaštitno lice francuske modne kuće, u njegovom je društvu blistala od sreće i radosti.

image

Glumica Nina Dobrev

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

Na otvorenje izložbe iste večeri stigli su, uz ostale, glumci Jaden Smith, Shay Mitchell i Nina Dobrev, koji su također ljubitelji svevremenskog stila Louisa Vuittona.

Njegov zaštitni znak je monogram LV, a luksuzni brend u svom katalogu osim putnih torbi i ostale kožne galanterije ima i odjeću, cipele, satove, nakit, modne dodatke, sunčane naočale i - knjige.

Izložba je otvorena do 6. rujna ove godine.

Linker
19. travanj 2024 13:53