Rebel with a Cello

Hauser priredio uzbudljiv show za svoje obožavatelje: Pogledajte atmosferu s koncerta

Poznati violončelist Stjepan Hauser pripremio je nezapamćeno iskustvo za zagrebačku publiku u punoj Areni.

Naš poznati violončelist, Stjepan Hauser, trenutno je na svojoj prvoj solo turneji pod nazivom "Rebel with a Cello" u sklopu koje je obišao brojne velike gradove i rasprodao velike arene. Sinoć je čar njegovih nastupa imala priliku osjetiti i zagrebačka publika u rasprodanoj Areni Zagreb.

image
VANESA PANDZIC CROPIX
image
VANESA PANDZIC CROPIX

Upravo ono što je Hauser cijelo vrijeme i najavljivao se ostvarilo - uzbudljiv show od početka do samog kraja koncerta. Svaka osoba u publici uživala je u notama klasike koju Hauser donosi na svoj poseban način. Da su kilometri samo brojka govori i činjenica da su njegovi najvjerniji fanovi doputovali u Zagreb iz raznih dijelova Hrvatske, ali i svijeta pa su neki od njih doputovali čak i iz dalekog Tajvana.

image
VANESA PANDZIC CROPIX
image
VANESA PANDZIC CROPIX

Cijeli koncert sastojao se od nekoliko setova koji su publiku vodili kroz cijeli spektar emocija. Početak je bio rezerviran za klasičnu glazbu, na koju se savršeno nadovezala filmska i njome se završio prvi set. Njegova izvedba nekih najpoznatijih filmskih pjesama poput: "Titanica" ili "Pirata s Kariba" nikoga nije ostavila ravnodušnim. Drugi dio koncerta publiku je podigao na noge jer je glazbenik tada započeo s latino izvedbama, a koncert je završio s publikom u deliriju koja našem glazbeniku nije dala da ode s pozornice.

image
DINO NINKOVIC

Za kraj koncerta Stjepan se na veliku radost svih obožavateljica spustio među publiku te jednu pjesmu odsvirao među njima. Kao i uvijek napravio je pravi spektakl koji će biti savršena uspomena do sljedećeg koncerta u Hrvatskoj. Svoju solo turneju nastavlja Starim kontinentom, a sljedeći na redu su Prag, München, Amsterdam, Berlin i mnogi drugi.

image
DINO NINKOVIC
image
DINO NINKOVIC
Linker
20. travanj 2024 04:48