Turisti
 Blagoja Pešić
Karantenasessions

Glazbena oaza za sve nas: Poznati glazbenici iz svog doma nastupaju svaki dan

Brojni izvođači Dallas recordsa svakog će dana održati nastup u 19 sati kako bi nam karantena bila svima malo lakša, prvi su bili Turisti iz Rijeke.

Bilo da ste u samoizolaciji ili svojevoljnoj karanteni ili i dalje na radnom mjestu ili pak radite od doma, najavljuju se #karantenasessions, bit će prava mala glazbena oaza koja će vam pomoći da uz pomoć glazbe barem malo lakše prebrodite ovu krizu. U sessionima iz karantene sudjeluju brojni domaći izvođači,.

Dallas Records u suradnji sa svojim umjetnicima, koji su kao i najveći broj nas radi sigurnosti svih nas primorani ostati doma i tako se boriti protiv globalne pandemije Covid-19 virusa, pokreće inicijativu koja će, nasuprot svemu lošem što se oko nas događa, ponuditi ljudima val optimizma, dobre energije i zdrave zabave.

Na Facebook stranici Dallasa svaki dan u 19 sati moći ćete pratiti live svirke ili posebno snimljene izvedbe njihovih izvođača koji će se publici javljati iz intime svoje karantene.

Impresivnu postavu ove karantenske veselice započinju Turisti, zatim Damir Martinović Mrle I Ivanka Mazurkijević, Neno Belan, Ivan Dečak I Vatra, TBF, Psihomodo Pop, Luce, Luka Nižetić, Ivana Radovniković, Ivana Banfić, Nikolina Tomljanović, Aljoša I Tonka Šerić, Pavel, Bojan Jambrošić I brojna druga imena. Svirat će za sve one koji se bore za živote drugih tako što ostaju doma u sigurnosti svoje karantene.


Press

Prvi #karantenasessions sviraju Turisti, koji iz svog riječkog doma poručuju ‘Samo ljubav’. Čuvajte se, volite, ostanite doma i pratite #karantenasessions!

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Pročitajte i:

Linker
19. travanj 2024 21:30