PLESNO NATJECANJE

Femme Station okupit će vrhunske plesačice iz regije, a ocjenjivat će ih poznata pjevačica

Četvrto po redu plesno natjecanje Femme Station nastalo je s ciljem podrške ženama u sportu i kulturi - ples objedinjuje oboje.

U subotu, 8. listopada u zagrebačkom klubu Metropolis održat će se četvrto izdanje plesnog natjecanja Femme Station, koje će okupiti 20 odabranih koreografkinja iz Hrvatske i Slovenije koje će prezentirati svoju plesnu točku u borbi za nagradu od 1000 eura i Adidas poklon.

U žiriju su ove godine popularna glazbenica Sara Jo, producentica Ana Badurina i koreografkinja Bojana Tasov, a uz natjecanje goste očekuju i nastupi više 150 plesača te after party do jutra uz R‘n‘B hitove.

image

Femme station okuplja odabrane koreografije iz regije

JOSIP DURDOV/PROMO

"Htjela sam drugačiji tip natjecanja, klupsku atmosferu i sutkinje koje su prisutne u entertainment industriji. Zanimljivo je da je svaka od njih bila, ili još uvijek je, plesačica", priča nam organizatorica Jelena Đukanović, vlasnica plesnog studija Station No.5, koja iza sebe ima bogatu plesačku karijeru dugu dvadeset godina.

image

Cilj je podrška ženama u kulturi i sportu

JOSIP DURDOV/PROMO

"Femme Station je mjesto gdje se povezuje plesna zajednica koje je nastalo s ciljem podrške ženama u sportu i kulturi – ples objedinjuje oboje. Odlučili smo to napraviti kroz zabavni sadržaj poput battleova i showcase nastupa naših ponajboljih plesača različitih stilova. Također spajamo underground i komercijalnu scenu. To je bila početna ideja, a prerasla je naša očekivanja", dodaje Jelena.

image

U žiriju će sjediti poznata lica

JOSIP DURDOV/PROMO

Inače, prvi Femme station je inicijalno trebao biti interni event s dvadesetak ljudi unutar plesnog studija povodom dana žena, no prerastao je očekivanja organizatorice te nastavlja pružati podršku domaćim plesačicama i sportašicama.

Linker
09. travanj 2024 16:10