Ed Sheeran

 DANIEL DESLOVER/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
U KOLOVOZU 2024.

Ed Sheeran stiže na zagrebački Hipodrom: Na posljednjem albumu opisao je svoje najteže trenutke

Britanski glazbenik u Zagreb stiže 10. kolovoza 2024. u sklopu svjetske turneje “+ – = ÷ x”, a kao poseban gost nastupit će Calum Scott.

Britanski glazbenik u Zagreb stiže 10. kolovoza 2024. u sklopu svjetske turneje “+ – = ÷ x”, a kao poseban gost nastupit će Calum Scott.

Britanski glazbenik Ed Sheeran u subotu 10. kolovoza 2024. održat će koncert na zagrebačkom Hipodromu, a ulaznice za njega mogu se nabaviti u sustavu Eventima od četvrtka 26. listopada u 10 sati. Jedan od najpopularnijih svjetskih glazbenika u Zagreb stiže u sklopu nastavka svoje turneje “+ – = ÷ x”, a kao njegov poseban gost nastupa Calum Scott.

U Zagrebu će promovirati svoj peti i šesti studijski album, za kojeg je kazao da je njegov pokušaj stvaranja savršenog akustičnog albuma, a posvećen je najtraumatičnijim događajima koje je proživljavao sa suprugom Cherry Seaborn.

Njoj je, naime, u trudnoći s kćerkicom Jupiter, koja je u svibnju proslavila prvi rođendan, dijagnosticiran tumor, pa je par proživljavao "strah, depresiju i anksioznost" jer liječenje nije moglo započeti prije poroda. Ed Sheeran je istovremeno žalovao za svojim prijateljem Jamalom Edwardsom, glazbenim producentom koji je tragično preminuo nakon srčanog zastoja uzrokovanog uzimanjem kokaina i alkohola.

image

Ed Sheeran u Zagrebu nastavlja svjetsku turneju koju je započeo lanjskog proljeća

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Pisanje pjesama bila je moja terapija, pomoglo mi je da shvatim svoja stanja i osjećaje. Pisao sam bez razmišljanja o tome kakve će pjesme biti, zapisao sam sve što je izletjelo, svoje najdublje, pa i najmračnije misli", rekao je Sheeran, koji je turneju započeo lanjskog proljeća s dva koncerta u Dublinu na kojima ga je gledalo više od tristo tisuća ljudi.

Linker
26. travanj 2024 22:14