PETRA PERKOV
NOVA PREDSTAVA

Ecija Ojdanić na premijeri s obitelji: Supruga je upoznala kad joj je život bio razoren

Ecija Ojdanić i Frano Mašković publiku su oduševili s predstavom "Ništa im neće bit", a glumicu je došla podržati i njezina obitelj.

Ecija Ojdanić i Frano Mašković publiku su oduševili s predstavom "Ništa im neće bit", a glumicu je došla podržati i njezina obitelj.

Ecija Ojdanić i Frano Mašković briljirali su u glavnim ulogama predstave čija se tematika odnosi na brak i suživot supružnika nakon odlaska djece iz roditeljskog doma. Zahvaljujući novoj predstavi "Ništa im neće bit", nastaloj u produkciji Kazališta Moruzgva, zagrebačko kazalište Vidra je bilo mjesto uzbuđenja, emocija i dobre zabave.

image
PETRA PERKOV

Publika je popunila dvoranu do zadnjeg mjesta kako bi uživala u priči o zgodama bračnog para koji se nakon odlaska djece iz roditeljskog doma susreće s izazovima bračnog odnosa. Predstava je donijela svježu perspektivu kazalištu s originalnom pričom i odličnom glumačkom postavom, Ecijom Ojdanić i Franom Maškovićem. Tijekom predstave su se izmjenjivali smijeh i suze, glumci su briljirali svojim izvedbama na pozornici, oduševljenje je bilo zarazno, a ovacije su se širile dvoranom. Glumici Eciji Ojdanić, podršku su na predstavi pružili njezin suprug Robert Orhel, kći Cvita i sin Jakov.

image

Ecija Ojdanić sa suprugom Robertom, kćeri Cvitom i sinom Jakovom

PETRA PERKOV

Ecija i Robert vezu su započeli 2008., a vjenčali se u lipnju iduće godine na imanju u Istri. Ecija je tada bila trudna s njihovim sinom Jakovom, koji je rođen u studenom 2009. godine. Gumica iz prvog braka ima kćer Cvitu, a u razgovoru za Gloriju, izjavila je da je zahvalna Robertu i njegovoj obitelji što su prihvatili nju i Cvitu. "Kako je meni to drugi brak, a znam da živimo u konzervativnoj sredini, odajem priznanje Robertu i njegovim roditeljima na tome kako su od prvog trenutka prihvatili i mene i moju kćer Cvitu iz prvog braka", rekla je tada glumica. Ecija je istaknula kako je zahvalna svekrvi, liječnici Vesni Orhel na tome kako je odgojila sina: da poštuje ženu i ne dijeli poslove na muško-ženske, stoga uvijek može računati na njegovu pomoć. Roberta je, pak, upoznala u trenutku kad joj je život bio bolan i razoren. Istaknula je da Robert nije bio takav, da se nikada ne bi mogla emocionalno otvoriti nakon razvoda. "Drago mi je da sam tad imala dovoljno ludosti i hrabrosti za to. Rekla bih da su s Robertom i teški trenuci u životu laki", poručila je poznata glumica.

Predstava je namijenjena roditeljima, djeci i svima onima koji su zaglavili u nekoj fazi svoga odnosa. Humorističnu predstavu napisala je poznata hrvatska spisateljica, Tanja Mravak, a adaptaciju i režiju potpisuje redateljica, Tamara Damjanović. Kroz humor i tematiku vezanu za prepreke koje se svakodnevno pojavljuju u životima svih nas, publika je imala priliku prepoznati se u likovima i situacijama vezanim za odnose unutar četiri zida. Složena mreža emocija, komunikacije i zajedničkog rasta koja prati glavne likove, supružnike Nadu i Dragana, zahtijevaju balans između individualnosti i zajedničkog cilja - suživota u braku nakon odlaska djece iz roditeljskog doma.

image
PETRA PERKOV

Dok majka i dalje ne može otpustiti pomisao da su djeca odrasla, osamostalila se i krenula svojim putem, otac postojeću situaciju doživljava kao izvanrednu priliku da se posveti sebi, supruzi i svojim hobijima. Novonastali nesklad između glavnih likova potaknuo je publiku da se osvijesti i zapita kako da očuva svoje odnose, bez obzira na sve prepreke koje nam život stavlja na put.

Uzbudljivu predstavu nisu propustili ni: Vinko Brešan, Krešimir Dolenčić, Ksenija Marinković, Goran Grgić, Petra Kurtela, Anđa Marić, Aldo Tardozzi, Ivan Goran Vitez, Ivan Leo Lemo, Nevena Rendeli, Doris Šarić Kukuljica, Željka Udovičić i mnogi drugi.

image

Vinko Brešan

PETRA PERKOV
image

Krešimir Dolenčić

PETRA PERKOV
image

Krešimir Dolenčić

PETRA PERKOV
image

Goran Grgić

PETRA PERKOV
image

Petra Kurtela

PETRA PERKOV
image

Anđa Marić

PETRA PERKOV
image

Aldo Tardozzi i Ivan Goran Vitez

PETRA PERKOV
image

Nevena Rendeli

PETRA PERKOV
image

Doris Šarić Kukuljica

PETRA PERKOV
image

Željka Udovičić

PETRA PERKOV

Kazalište Moruzgva s novom predstavom „Ništa im neće bit’“ nastavit će gostovati u gradovima diljem Hrvatske.

Linker
26. travanj 2024 02:33