OKUPLJANJE ČAROBNJAKA

Dvadeseta godišnjica Harryja Pottera otkrila u koga je cijelo vrijeme bila zaljubljena Emma Watson

Tom i Emma godinama su u središtu ljubavnih glasina i do danas redovito dijele zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Emma Watson se osvrnula na svoje romantične osjećaje prema svom kolegi Tomu Feltonu, dok se glumačka postava ponovno okupila kako bi proslavila 20. godišnjicu Harryja Pottera, piše Metro. Tijekom specijalne emisije na HBO Maxu, pod nazivom 'Povratak u Hogwarts', Emmi su se pridružile zvijezde Daniel Radcliffe i Rupert Grint, a glavna tema razgovora bilo je razmišljanje o vremenu koje su proveli u svpm ulogama Harry Pottera, Hermione Granger i Rona Weasley.

Glumci su odrasli na setu Harryja Pottera, tako da su se prirodno zbližili – ali Emma je otkrila koliko je u to vrijeme bila zaljubljena u zločestog čarobnjaka Draca Malfoya kojeg je utjelovio Tom Felton.

'Ušla sam u sobu u kojoj smo imali podučavanje', prisjetila se Emma.

'Zadatak koji je dobio bio je nacrtati kako misliš da bog izgleda, a Tom je nacrtao djevojku s kapom unatrag koja vozi skateboard.. I jednostavno ne znam kako to reći - tad sam se jednostavno zaljubila u njega", rekla je te dodala: "Svaki dan sam dolazila i tražila njegov broj na pozivnoj listi, bio je broj sedam, a ako je njegovo ime bilo na pozivnoj listi, bio je to ekstra uzbudljiv dan. Bio je tri godine stariji i on me smatrao svojom malom sestrom".

image


Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint i Tom Felton

GREGORY PACE/BEI/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Harry, Ron i Hermione ponovno u Hogwartsu: Otkrivena fotografija tri čarobnjaka iz škole iz koje je sve krenulo

Emma je naglasila da se 'nikad nije dogodilo ništa romantično', no da se oduvijek vole kao prijatelji.

No, Tom je ipak bio svjestan svog obožavatelja.

"Mislim da sam bio u stolici za frizuru i šminkanje i netko je rekao nešto poput: "Da, bila je zaljubljena u tebe", rekao je.

'Postao sam jako zaštitnički nastrojen prema njoj. Da, oduvijek sam bio zaštitnički nastrojen prema njoj i to traje do danas", rekao je te dodao: "Uvijek je postojalo nešto što je kao, ne znam, povezanost".

Tom i Emma godinama su u središtu ljubavnih glasina i do danas redovito dijele zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

image


Tom Felton, Emma Watson and Daniel Radcliffe

GREGORY PACE/BEI/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Stigao je prvi trailer o povratku u Hogwarts: Puno suza, smijeha i emotivnih trenutaka, jedva čekamo!

Emma trenutno izlazi s poduzetnikom Leom Robintonom, dok je Tom prije izlazio sa svojom kolegicom iz Harryja Pottera Jade Olivijom Gordon, koja je glumila Dracovu suprugu Astoriu Greengrass u posljednjem nastavku filmova o čarobnjacima.

Također u 'Povratku u Hogwarts', Daniel se prisjeća kako je Harryjev izgled sabotirao njegov ljubavni život, dok je posebno dirljiv trenutak u kojem Rupert tješi vrlo emotivnu Emmu.

Trailer za ponovno okupljanje Harryja Pottera objavljen je prošlog mjeseca, potvrđujući da sudjeluju sve zvijezde iz filma, uključujući Emmu Thompson, Helenu Bonham Carter, Garyja Oldmana i druge.

Linker
22. travanj 2024 10:47