Stiže uskoro

Dua Lipa i Donatella Versace kreiraju zajedničku kolekciju za Versace

Od ‘it‘ djevojke i glazbenice koja vlada glazbenim listama do modne dizajnerice - Dua Lipa snalazi se u svim ulogama.

Na nedavno održanoj Met Gali, kao domaćica velikog modnog događaja, nosila je vintage Chanel haljinu iz 1992. godine, no Dua Lipa je u srcu Versace djevojka. Ljubav između nje i Donatelle Versace aktualna je već nekoliko godina, pa je Dua postala i zaštitno lice seksepilnih kreacija talijanske kuće. Sada se iz prijateljstva i dobre suradnje rodila nova, vjerujemo plodonosna suradnja. Naime, Dua Lipa i slavna dizajnerica pripremaju zajedničku kolekciju.

Spoj Duine energičnosti i mladenačkog zanosa te iskustvo i poznavanje potreba žena koje posjeduje Donatella rezultirat će jako dobrom kolekcijom - barem se tome nadamo. Najavile su kolekciju "La Vacanza" koja će izaći po modelu "see now, buy now", a lansiranje je zakazano za 23. svibnja i to u Cannesu. Ono što će kolekcijom pokušati "uhvatiti" i prenijeti kroz modne komade je neopterećeni osjećaj ljeta na Versace način.

"Uvijek me dodatno inspirirao dizajnerski proces koji donose kolaboracije. Raditi s Duom na ovoj suradnji bilo je jako uzbudljivo i sviđa mi se dinamika između nas. Dua je snažna, neustrašiva, slobodna, s nevjerojatnom kreativnom vizijom. A ljeto je magično doba. Zabilježit ćemo osjećaj i boje tog razdoblja u godini i pripremamo poseban, intiman modni show u Cannesu", kazala je legendarna dizajnerica.

image
LAUNCHMETRICS.COM/ SPOTLIGHT

"Stvorile smo snažnu vezu i zahvalna sam na potpori koju su mi Donatella i njezin tim pružali proteklih godina od samog početka moje karijere. Za mene je poput sna prilika koju mi je pružila - ko-dizajniranje nove kolekcije", nadodala je Dua Lipa. Pop-zvijezda i Versace već nekoliko godina uspješno surađuju - Dua Lipa se pojavila i na modnoj reviji Versacea u dvije modne kreacije, a već nebrojeno puta se pojavila u kreacijama talijanske kreatorice te u kampanjama, što ovu kolaboraciju čini smislenim potezom, iako ovakve kolaboracije u modnoj industriji nisu toliko česte posljednjih godina - češće smo viđali spajanja dvaju velikih modnih brendova. Možda će Dua i Donatella ovim potezom pokrenuti novi val suradnji između dizajnera i celebrityja.

Linker
19. travanj 2024 05:21