Hit za kraj godine

Drage dame, potvrđeno je! Zdravko Čolić priprema spektakl u Areni Zagreb

Nakon četiri godine, jedna od najvećih pjevačkih zvijezda na regionalnoj sceni vraća se na najveću zagrebačku pozornicu s 50 vrhunskih glazbenika.

Regionalna pjevačka zvijezda, Zdravko Čolić, 26. prosinca vraća se pred zagrebačku publiku, na isto ono mjesto gdje su se prije četiri godine, nakon spektakularnog trosatnog koncerta, i rastali - Arenu Zagreb. Ovoga puta, sa sobom dovodi čak 50 vrhunskih glazbenika, sjajnih instrumentalnih solista novosadskog Big benda i orkestra opere SNP Novi Sad. Bit će to prilika da Zagrepčani, nakon banjalučke premijere koncertnog programa sa simfonijskim orkestrom, uživaju u posebno odabranom repertoaru i još posebnijim aranžmanima, koje potpisuje dirigent Fedor Vrtačnik.

image

Uz Čolića će nastupiti solisti novosadskog Big benda i orkestra opere SNP Novi Sad

INDIR MERDANOVIć ZA STARS & MORE

Uz neke od najljepših i najvećih ljubavnih pjesama otpjevanih na ovim prostorima, poput Ti si mi u krvi, Produži dalje, Gori vatra, Ljubav je samo riječ, Noć mi te duguje te Svadbarskim sokakom, u jednoj posve novoj emociji koju će začiniti simfonijski orkestar, Zagrepčani i njihovi gosti polako će ispratiti ovu godinu, na nesumnjivo - najtraženijem novogodišnjem koncertu.

image

Zdravko Čolić

INDIR MERDANOVIć ZA STARS & MORE

Tijekom bogate i zavidne karijere koja traje već pet desetljeća, Zdravko Čolić nastupio je u svim najvećim koncertnim i sportskim dvoranama, kao i na stadionima na Balkanu, ali se tek od nedavno odlučio okušati u koncertnom programu koji se oslanja na simfonijski orkestar.

S obzirom na formu koncerta, Arena Zagreb će, specijalno za ovu prigodu, biti ispunjena isključivo sjedećim mjestima, zbog čega će sam kapacitet dvorane biti ponešto smanjen, što je i svojevrsni podsjetnik za sve generacije koje obožavaju ovog glazbenog velikana, da svoje ulaznice osiguraju na vrijeme, putem Eventim stranice.

image

Na koncertu ćemo čuti i hitove kao što su ‘Ti si mi u krvi‘ ili Noć mi te duguje‘

INDIR MERDANOVIć ZA STARS & MORE

Posjetitelje očekuje koncert po svemu drugačiji od do sada viđenoga, no ipak, jedno ostaje isto - Čolićev upečatljivi vokal, zarazna energija te posebna povezanost s publikom, i ovoga puta će zasigurno godinama ostati u sjećanjima prisutnih.

Linker
08. studeni 2023 05:19