John Pavlish
svečana premijera

Domaća komedija "Ministarstvo ljubavi" oduševila publiku

Sinoć je premijerno prikazana komedija "Ministarstvo ljubavi" redatelja Pave Marinkovića, priča inspirirana hrvatskim obiteljskim zakonom koji udovicama hrvatskih branitelja omogućuje primanje novčanih naknada, ali zabranjuje nove ljubavi oduševila je publiku.

Kakav se humor krije iza priče “Ministarstva ljubavi”, što je dozvoljeno, a što nije udovicama hrvatskih branitelja gledatelji će moći saznati od 03. studenoga 2016. kada film kreće u kino distribuciju. Mogu li dva inspektora raskrinkati nečasne radnje udovica ili će se one izboriti da upozore i razotkriju sav apsurd hrvatskog birokratskog sustava saznat će svi koji odluče pogledati komediju koja će sve, nema sumnje, osvojiti već prvim gledanjem.

John Pavlish

Glavne muške uloge u filmu tumače Stjepan Perić i Dražen Kühn, dok je ona ženska pripala Eciji Ojdanić. Uz spomenuti trojac, svoje uloge u filmu našlo je i niz vrhunskih hrvatskih glumaca, a između ostalih Olga Pakalović, Dijana Vidušin, Daria Lorenci Flatz, Nenad Srdelić, Janko Popović Volarić, Matija Prskalo, Ksenija Marinković, Snježana Sinovčić-Šiškov, Hristina Popović, Edita Karađole...

Tko je sve bio na svečanoj premijeri, pogledajte u galeriji!

Linker
18. travanj 2024 20:47