LUDI PARTY

Domaća glumica i novinar slavili njen rođendan na ‘balkan-disco-yugo-glam-studio54‘ partyju

Glumica i redateljica Arija Rizvić u društvu prijatelja i kolega proslavila je 29. rođendan, a najljepši dar dobila je od dečka, sportskog novinara Marka Vargeka.

Bio je "treš-balkan-disco-yugo-glam-studio54-kafana" party. Tim je riječima glumica i redateljica Arija Rizvić opisala svoj rođendanski party koji je proslavila u društvu prijatelja i kolega, te u zagrljaju svog dečka, sportskog novinara Marka Vargeka.

"Hvala vam svima na savršenoj večeri", objavila je zahvalu uz seriju fotografija na svom profilu na Instagramu, a posebnu objavu posvetila je fotografijama na kojima pozira s Markom Vargekom ispred balona s brojem 29.

"Ljubav je to", napisala je Arija Rizvić u objavi, a pratitelji su je zasuli lajkovima i komentarima da su njih dvoje "savršeni par", "najbolji", "divni" i "preeedivni", te rođendanskim čestitkama.

Kazališna redateljica i glumica prprije dvije godine pobijedila je u showu "Zvijezde pjevaju", a vezu sa sportskim novinarom Markom Vargekom skrivala je sve dok oboje nisu postali sigurni da su stvoreni jedno za drugo.

"Dejtamo već neko vrijeme, upoznala nas je zajednička prijateljica. Arija je super", tim je riječima Marko Vargek prvi potvrdio njihovu vezu, što je kasnije učinila i Arija Rizvić.

"Zajedno smo, sve nam je novo i lijepo, sretna sam", izjavila je Arija Rizvić, a njihova ljubavna sreća nesmanjenim intenzitetom očito traje i dalje.

image

Arija Rizvić i Marko Vargek

TOMISLAV KRISTO/CROPIX
Linker
17. travanj 2024 16:45