Dražen Pajtlar
PJEVAČICA I SPISATELJICA

Danijela predstavila emotivnu knjigu poetskih zapisa 'Šalabahter života'

Zapisi ljubavi, ljutnje, skrivenih osjećaja i propitivanja stvarnosti dugo godina mala su skrivena tajna glazbenice Danijele Martinović. Rani jutarnji sati, rijetke minute bez obaveza ili pak jednostavno nalet neke čudesne inspiracije trenuci su nastajanja zapisa koji će neke nasmijati, oduševiti, a mnoge i rasplakati.

Među prvima "Šalabahter života" je pročitala književnica Milana Vlaović koja je o knjizi rekla: "Danijelin Šalabahter života doživjela sam kao zbirku vrlo intimnih zapisa žene koja je povjeravala papiru svoje najdublje strahove, misli i osjećaje. Odlučila ih je iznijeti u javnost i dobro je da je to učinila jer pomogla je sebi i svim onim ženama koje su svakodnevno u situaciji da se ljudi raspituju za stanje njihove maternice. Sa stranica knjige obraća nam se žena, a njeno dosadašnje javno lice je bilo lice djevojčice!"

Knjigu su predstavili urednik Gordan Zečić, književnica Milana Vlaović te Karmela Vukov Colić. Iva Balent, Ana Hanžeković, Ana Gruica, Marija Borić, Vjekoslava Huljić, Lana Pavić, Ivana Šundov Hojan, Željko Mavrović, Nikša Bratoš, Dalibor Petko te brojni drugi gosti Danijeline promocije, održane u kavani Johann Franck, s veseljem su listali prve potpisane primjerke novoizašle knjige u izdanju Hanza Medie.

Danijela u knjizi otkriva kako u teškim trenucima nije očajavala nego jednostavno zaoštrila olovku i pisala. U "Šalabahteru života" iznosi svoje životne situacije i razmišljanja, neostvarene želje te na duhovit način piše o prevrtljivoj ženskoj naravi koja je najizraženija u razdoblju PMS-a. U dijelu #Misli svojom glavom obraća se pojedincu s porukom da malim promjenama, pozitivnim stavom te zauzimanjem za drugoga mijenjaju sebe pa tako i svijet na bolje.

"Šalabahter života" od sada se može pronaći i u bogatoj ponudi Tisak media centara diljem Hrvatske kao i on line na www.abrakadabra.com po cijeni od 99 kuna.

U našoj galeriji pogledajte tko je došao na predstavljanje knjige.


Linker
02. listopad 2022 14:54